Převodovka-opravit nebo vyměnit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dobře,dobře kluci už jste mě proprali žrádlo dost.Tak já tam tu rychlostku teda ještě nechám,no....Ale jo,díky za rady,učený z nebe nespadl,tak jsem zase chytřejší. Ale jinak celej já-ten tvůj známý.Ráno vyjedu zlehounka,stáhnu okna a poslouchám motor,nápravy,zvuky...Pak pomalu přikládám motoru i audiu-2 zesíky+sub.Ale brzda provozu nejsem,klobouk nenosím.
(jen tak náhodou,neprodává někdo zachovalou převodovku?)
(jen tak náhodou,neprodává někdo zachovalou převodovku?)
--octavia SLX 1.9Tdi --
Taky mi to chrastilo jen na volnoběh. Během cca 5tkm začala převodovka v tahu hrozně hučet až pískat. Koupil jsem nový orig. setrvák, lamelu, přítlačák a spojkové ložisko. Bohužel se nezlepšilo vůbec nic, rádio už skoro neslyším, uši mi zaléhají... Bojím se jí rozebrat, tak teď sháním nějakého "odborníka" Už mám strach s tím jezdit (Bora, 6kvalt, 200tkm) 

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
No já ráno nastartuju a jak pustím spojku tak se z převodovky začne ozávat takový jakoby rachocení, rozjedu se ujedu tak 5km a je klid.
S Humlem jsme naznali, že je problém na předloze a jak se namaže tak je klid. Olej tam mám sprtávný a i správné množstí. Dělá to tak už 20 000km. Mě ten hluk spíš znervózňuje.
Ale už mám koupenou jinou převodovku tak je někdy vyměním + manžety na poloosách a bude zas klid.
S Humlem jsme naznali, že je problém na předloze a jak se namaže tak je klid. Olej tam mám sprtávný a i správné množstí. Dělá to tak už 20 000km. Mě ten hluk spíš znervózňuje.
Ale už mám koupenou jinou převodovku tak je někdy vyměním + manžety na poloosách a bude zas klid.