V kolika km kupovat starší auto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
S novým bouraným mám taky zkušenost spadlo při skládání a opravily ho a prodávali jako new 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Nemuzete to takhle pocitat koupil jsem v nemeckem bazaru Golfa z 94 a ma najeto 300tkm[urcite] ale podle vasich poctu by mel mit 700 tkm je fakt ze vrele doporucuji vyject za hranice kde se preci jenom nedeje tolik cachru jako tady u nas ,nejlepe vychazeji auta tak mezi 100 tkm a 150 tkm .Navic si myslim ze vetsina majitelu at tady nebo tam se zbavuje aut tesne pred servisem takze rozvody a casem pravdepodobne spojka te neminou cca 30 tkc. 

Sharan 1.9 TDI 96 kw GOAL
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD
No jasne.Este ze sa priznas.Tam ti to predaju nestocene za par supov,rychlo s tym domov stocit km a draho predat a vychvalovat sa ako to ma malo najete.Já vozím auta pouze z Německa od němců a nikdy se mi nestalo,že by bylo stočený,holt jiný kraj jiný mrav.

A beriem ze nejaky Passat ma nabehnute 1 500 000 km,ale kolko generalok medzi tym preskakalo-(a zvlast sluzobak). Minimalne 3-4 vymeny turba,5-6 vymien trisiek,cerpadlo,a neviem co vsetko,o prednej naprave ani nehovorim,a nakoniec,ked to vsetko poratas,tak ti z toho vyjde 3-4-5 aut.Neupsal protože nebyl jedinej byly i další ty měly jen 1 000 000-1 250 000. Stačí se podívat na francouzkej Ebay, unich je stočení km tresnej čin a hlavně jsou už někde jinde a hlavně celá západní evropa je prošpikovaná dálnicema. Takže jezděj a neřešej, u nás taky není problém najít služebák který má najeto po třech letech 300 tkm, a tamto byl tuším Passat B4 takže stáří cca 13 let.

Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU