V kolika km kupovat starší auto

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

S novým bouraným mám taky zkušenost spadlo při skládání a opravily ho a prodávali jako new (wallbash)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
bobyd
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od bobyd »

Nemuzete to takhle pocitat koupil jsem v nemeckem bazaru Golfa z 94 a ma najeto 300tkm[urcite] ale podle vasich poctu by mel mit 700 tkm je fakt ze vrele doporucuji vyject za hranice kde se preci jenom nedeje tolik cachru jako tady u nas ,nejlepe vychazeji auta tak mezi 100 tkm a 150 tkm .Navic si myslim ze vetsina majitelu at tady nebo tam se zbavuje aut tesne pred servisem takze rozvody a casem pravdepodobne spojka te neminou cca 30 tkc. :)
Sharan 1.9 TDI 96 kw GOAL
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD
alfik
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od alfik »

Já vozím auta pouze z Německa od němců a nikdy se mi nestalo,že by bylo stočený,holt jiný kraj jiný mrav.
No jasne.Este ze sa priznas.Tam ti to predaju nestocene za par supov,rychlo s tym domov stocit km a draho predat a vychvalovat sa ako to ma malo najete. (LOL)
Neupsal protože nebyl jedinej byly i další ty měly jen 1 000 000-1 250 000. Stačí se podívat na francouzkej Ebay, unich je stočení km tresnej čin a hlavně jsou už někde jinde a hlavně celá západní evropa je prošpikovaná dálnicema. Takže jezděj a neřešej, u nás taky není problém najít služebák který má najeto po třech letech 300 tkm, a tamto byl tuším Passat B4 takže stáří cca 13 let.
A beriem ze nejaky Passat ma nabehnute 1 500 000 km,ale kolko generalok medzi tym preskakalo-(a zvlast sluzobak). Minimalne 3-4 vymeny turba,5-6 vymien trisiek,cerpadlo,a neviem co vsetko,o prednej naprave ani nehovorim,a nakoniec,ked to vsetko poratas,tak ti z toho vyjde 3-4-5 aut. (hm)
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“