Felicia 1,3Mpi zakl nastavení klapky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
přehrát soft1pavel píše:a co s tím ?Ladas píše:dobře pomatená když se ti nelíbí vir
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tento soft je iba na 1,3 MPI. Felda 1,6 uz ten problem s jednotkou nema.váha píše:Hele týká se tento problém i filcky 1,6?Ŕečí mtkoaví problém na filceee kód AAE nebo tak nějak,klapka je nová,udělám základní nastavení,všechno je OK a do dvou týdnu je to zase v hajzlu
Nemas prilis napnute plynove lanko? ak nema volu tak obcas otvara klapku a potom to vystraja a neda sa spravit zakladne nastavenie. Dalej pozri ci ti to nesaje niekde falosny vzduch. A co VAG nevypisuje ziednu zavadu?
No to je právě to že VAG nic nepíše,jen občas nevěrohodný signál spínače volnoběhu a všiml sem si že občas kecá čidlo teploty...v jednom nejmenovaném místním servise mu řekli vyměnit řj motoru,tak chce vyměnit řj motoruMireck píše:Tento soft je iba na 1,3 MPI. Felda 1,6 uz ten problem s jednotkou nema.váha píše:Hele týká se tento problém i filcky 1,6?Ŕečí mtkoaví problém na filceee kód AAE nebo tak nějak,klapka je nová,udělám základní nastavení,všechno je OK a do dvou týdnu je to zase v hajzlu
Nemas prilis napnute plynove lanko? ak nema volu tak obcas otvara klapku a potom to vystraja a neda sa spravit zakladne nastavenie. Dalej pozri ci ti to nesaje niekde falosny vzduch. A co VAG nevypisuje ziednu zavadu?
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
-
slovacek.milos
- Aktivista
říkáme tomu zblblá řídící jednotka, když přeskočím tak jsem tu měl BMM jednotku 50 kW základní nastavení a OK celý denOK a ráno konec, motor si dělal co chtěl, za půl roku jsem tu jednotku vytáhl ze šuplíku je na ní napsíno KO a na druhém autě jede bez problému už dva měsíce milošLadas píše:dobře pomatená když se ti nelíbí vir
-
slovacek.milos
- Aktivista
taky se někdy podívej kolik má klapka před čistěním na volnoběh já mám zkušenost že pokud jezdí trvale nad patnáct stupnů při volnoběhu tak ten soft nepomůže a blbne to ještě po delší dobu, ale jak píšu možná dělám něco blbě milošMireck píše:Tie manazeri su stale ten isty soft mal som stiahnute oba z oboch stranok a nazvi instalacky su rozdielne ale stale je to to iste.
Inac aj dneska som s nim cistil jednu feldu a parada vsetko v pohode. Treba iba dodrzat postup co tam vypisuje.
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista