Spotřeba Škoda octavia tdi 66 kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jo je pravda, má spotřeba zaráží,ale jezdím více mimo město a kolem 100Km/h.Samozřejmě,když budu jezdit 160,tak to bude 6l. Panáček s FIATEM asi tiše závidí.Venousz píše:Klíd, koukni se na jeho podpis a je ti to jasný. FIATY NEBRATmvolesko píše:napiš mi prosim co si to za blba, zatim každej tvůj přizpěvek je nesmyslná narážkapietromasoni píše:to ti tak zeru v-20 5.3hahaha![]()

-
- Přispěvovatel
proste to nesedi na ty mrazi co jsou ted a nevim o tom ze bych tady psal jen narazky!jen jsem realista..v praci mi taky kolega tvrdi ze s meganem 1999 najede na plnou nadrz 1400km...tak to je to stejne...jako 5.3 v techto mrazechmvolesko píše:napiš mi prosim co si to za blba, zatim každej tvůj přizpěvek je nesmyslná narážkapietromasoni píše:to ti tak zeru v-20 5.3hahahaDussič píše:V létě 4,8l dlouhodobá spotřeba,ted v zimně 5,3l. Na spotřebu super.
ocávia 66KW r.2000![]()
punto 1.7TD 46kw
Pokud jedeš delší trasu a ne 5 km do práce, tak není problém se na těch 5,3 dostat.pietromasoni píše:proste to nesedi na ty mrazi co jsou ted a nevim o tom ze bych tady psal jen narazky!jen jsem realista..v praci mi taky kolega tvrdi ze s meganem 1999 najede na plnou nadrz 1400km...tak to je to stejne...jako 5.3 v techto mrazechmvolesko píše:napiš mi prosim co si to za blba, zatim každej tvůj přizpěvek je nesmyslná narážkapietromasoni píše:to ti tak zeru v-20 5.3hahaha![]()
Octavia 66 kW
-
- Přispěvovatel
no nebudu se hadat mas asi dobrej kus a jezdis dlouhe trasy ..fiatek mi pekne klepe ale za dobrou cenu na to moje jezdeni to vystaci holt jsem delnik ze sev. mor. chiDussič píše:Jo je pravda, má spotřeba zaráží,ale jezdím více mimo město a kolem 100Km/h.Samozřejmě,když budu jezdit 160,tak to bude 6l. Panáček s FIATEM asi tiše závidí.Venousz píše:Klíd, koukni se na jeho podpis a je ti to jasný. FIATY NEBRATmvolesko píše: napiš mi prosim co si to za blba, zatim každej tvůj přizpěvek je nesmyslná narážka![]()
punto 1.7TD 46kw
Leto dlouhodoby prumer 4,5 az 4,9 pri vicemene velmi kultivovane jizde, v zime asi o 0.7-0.9 vic.
Jednou jsem v lete chtel zjistit minimalni moznou spotrebu na jednu jizdu.
Zacinal jsem na horach asi 800 mnm a koncil asi 200 mnm, delka asi 125km, dva lidi a asi 30 kg batoziny, nejsetrnejsim moznym zpusobem (jenom parkrat jsem stupil celou cestu na brzdu, vyrazovani rychlosti dolu kazdym malym kopcem, otacky motoru kolem 1800, rychlost tak 75-95). Konecny prumer (mozna vsak neni palubni pocitac uplne presny) byl 3,4 litru.
Ted po precipovani me ale honeni male spotreby moc bavit nebude

Zacinal jsem na horach asi 800 mnm a koncil asi 200 mnm, delka asi 125km, dva lidi a asi 30 kg batoziny, nejsetrnejsim moznym zpusobem (jenom parkrat jsem stupil celou cestu na brzdu, vyrazovani rychlosti dolu kazdym malym kopcem, otacky motoru kolem 1800, rychlost tak 75-95). Konecny prumer (mozna vsak neni palubni pocitac uplne presny) byl 3,4 litru.

Jenom palubnímu počítači nevěř, většinou kecá a někdy dost výrazně. Je potřeba to ověřit podle tankování a pak to jde případně zkalibrovat VAGem. Já měl nejnižší spotřebu 3,8 taky jsem jel z hor asi 700 mnm a končil v Praze.pluton píše:Leto dlouhodoby prumer 4,5 az 4,9 pri vicemene velmi kultivovane jizde, v zime asi o 0.7-0.9 vic.
![]()