cosby píše:Kura hoši!!!!proč krabičky za 500 a výš,když se dá použit jeden!!!!!drát,nic nerozebírat a práce na 10 minut!!!!!!!!
Tady je návod----na konektoru světel je po zapnutí klíče +12V.Už nevím z hlavy číslo pinu,ale myslím 6 nebo 8-volná pozice.Strříte tam drát s pinem a překlemujete ho na světelný drát-zase z hlavy nevím a to je vše.Dělal jsem to na "X" aut a bez problému.
No dyk to tak nějak píšu. 30 přepojím na 15 a radši dám diodu aby se to nikam nevracelo.
toby66kw píše:No prece při startu zhasnou apak zase rožnou,a to nemají radi .
Teda ty moje ne kdyš to tak parkrát udelám,jeden při druhém sepnutí stávkuje.
Pak jedině to zapojit tak aby při startu nezhasínaly, pokud se tím ničí.
toby66kw píše:No prece při startu zhasnou apak zase rožnou,a to nemají radi .
Teda ty moje ne kdyš to tak parkrát udelám,jeden při druhém sepnutí stávkuje.
Pak jedině to zapojit tak aby při startu nezhasínaly, pokud se tím ničí.
cosby píše:nemusíš 30 na 15 ale jak jsem psal.
Jinak je to dení svícení,takže večer musíš zapnout vypínač,nebo pokud to překlemuješ jinak,nemusíš nic
Jde mi o to abych se o světla nemusel starat vůbec. Zkoušel jsem více způsobů, ale bez 30 na vypínači světel se mi to líbí nejvíc. Nejradši bych svítil přes den mlhovkama, ale to by orgáni nepochopily.
cosby píše:Kura hoši!!!!proč krabičky za 500 a výš,když se dá použit jeden!!!!!drát,nic nerozebírat a práce na 10 minut!!!!!!!!
Tady je návod----na konektoru světel je po zapnutí klíče +12V.Už nevím z hlavy číslo pinu,ale myslím 6 nebo 8-volná pozice.Strříte tam drát s pinem a překlemujete ho na světelný drát-zase z hlavy nevím a to je vše.Dělal jsem to na "X" aut a bez problému.
origo relátko za cca 1000,- se svazkem a máš klid a xe ti jdou až po nastartování a nic nekurvíš mlhovky nejso good řešení navíc v DE a AT máš za nebellampen 20Eur pokuty když na to zapomeneš a trefíš na aktivistu hlavní světla jim nevadí
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!