OilRos píše:No ja mam na octavii 600.000km takze mi bolo skoro jedno co to urobi ked to tam nalejem...ale islo to ..a ide stale...tak jazdim....a ked to chcipnetak si kupim komplet novi motor....a leju dal

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
OilRos píše:No ja mam na octavii 600.000km takze mi bolo skoro jedno co to urobi ked to tam nalejem...ale islo to ..a ide stale...tak jazdim....a ked to chcipnetak si kupim komplet novi motor....a leju dal
tady ho mášhttp://www.autonavzduch.cz/já měl taky všechno na LPG, a pořád hledal pohon jen na vzduch
4500? já měl 1900, benzín stál 12k rifle 1000k brával jsem za 50 korun, první nalití bylo do žigula, věčně jsem neměl peníze a tak jsem musel brousit vařit leštit opravovat dnesSlavkov píše:jj,zrovna nedávno jsem koukal do starého techničáku na zápis a razítko od pumpy, když tenkrát šel benzín ze 7 na 14 a byl na příděl 20l / techničák od auta a 7l / techničák od motorky.... fechtly nepočítaly, tak se nádž točila móóóóc krát aby se ještě celé prázdniny jezdilo za levno.
... ale je fakt, že v té době bylo 4500,- velmi hezký plat... takže co si stěžujete...
... a staří fotři nasírali, jak oni tenktát měli na pařeru za dvacku plnou a ještě zbylo na Startky