Felicia 1,9D provoz na RO, jezdí někdo s Lukasem?

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

máš to :-D miloš
lesek
Přispěvovatel

Příspěvek od lesek »

včera jsem chvilku čučel do toho čerpadla, podle všeho je kousnuty na total a u prostřed u zakončení před drážkováním je ukroucená ta hřídelka.... Na tuty jezdilo na olej... Předpokládám že nemá smysl to opravovat...? Lešek
Skoda Octavia I combi 1,9TDI, 96kW, ASZ
Skoda Octavia II 4x4 combi 1,9TDI, 77kW, BKC
VW Caddy 2,0SDI, 51kW, BDJ
slovacek.milos
Aktivista

lesek píše:včera jsem chvilku čučel do toho čerpadla, podle všeho je kousnuty na total a u prostřed u zakončení před drážkováním je ukroucená ta hřídelka.... Na tuty jezdilo na olej... Předpokládám že nemá smysl to opravovat...? Lešek

bys musel vyfotit, tam cokoliv popisovat bez katalogu se nedá, pokud je vadná dělící hlava se oprava nevyplatí , a pokud do toho lezeš tak ti opraváři pak zuří miloš
lesek
Přispěvovatel

Příspěvek od lesek »

slovacek.milos píše:
lesek píše:včera jsem chvilku čučel do toho čerpadla, podle všeho je kousnuty na total a u prostřed u zakončení před drážkováním je ukroucená ta hřídelka.... Na tuty jezdilo na olej... Předpokládám že nemá smysl to opravovat...? Lešek

bys musel vyfotit, tam cokoliv popisovat bez katalogu se nedá, pokud je vadná dělící hlava se oprava nevyplatí , a pokud do toho lezeš tak ti opraváři pak zuří miloš
kolik vyjde ta dělící hlava cca? a ta hřídel je ukroucená, to by mohla být součást...? Nemáte někdo ten katalog na Lucase?
slovacek.milos
Aktivista

lesek píše:
slovacek.milos píše:

kolik vyjde ta dělící hlava cca? a ta hřídel je ukroucená, to by mohla být součást...? Nemáte někdo ten katalog na Lucase?
zbytečné, pálka jako prase desítka to nepořeší, já to měl třeba na 524 TD v měříně a vrátili mi ho že bych se nedoplatil, sehnal jsem druhé čerpadlo a seřídili mi ho a OK 4500 kč, nedávno na opel astra čerpadlo na aukru za 500 jsem ho tam foukl jen tak a jelo miloš
lesek
Přispěvovatel

Příspěvek od lesek »

nevim co tam kdo lil, ale důkaz pro me, že lukas na olej nebude asi nejlepší volba... Lešek
slovacek.milos
Aktivista

lesek píše:nevim co tam kdo lil, ale důkaz pro me, že lukas na olej nebude asi nejlepší volba... Lešek
si dej bosch manuál jak všichni píšou ti spraví falešný zvuk a uvidíš pak napiš, ono je to obehráté hřiště jestli PD CD nebo zetor 25 prostě musíš nastříkat správnou dávku ve správnou dobu :-D něco jako hra na harmoniku je naprosto jednoduchá akorát musíš mít ve správnou dobu prst na určitém místě jinak publikum nasereš :-D miloš
lesek
Přispěvovatel

Příspěvek od lesek »

slovacek.milos píše:
lesek píše:nevim co tam kdo lil, ale důkaz pro me, že lukas na olej nebude asi nejlepší volba... Lešek
si dej bosch manuál jak všichni píšou ti spraví falešný zvuk a uvidíš pak napiš, ono je to obehráté hřiště jestli PD CD nebo zetor 25 prostě musíš nastříkat správnou dávku ve správnou dobu :-D něco jako hra na harmoniku je naprosto jednoduchá akorát musíš mít ve správnou dobu prst na určitém místě jinak publikum nasereš :-D miloš
bosch manuál, nevim? já bych radši bosch z trojky golfa, aby fungoval immo a diagnostika, ale nikdo mi neni schopnej říct jestli to tam pasuje. co se týče čerpadla tak asi jo, ale ta elektronika... Na Lucasu dva konektory, myslim, že 3xpin a 5xpin, jednotka je dole na čerpadle. ideální by bylo, aby to měl bosch taky tak, ale to nikdo neví? ten motor snad nikdo nemá? Lešek
slovacek.milos
Aktivista

lesek píše:
slovacek.milos píše:
bosch manuál, nevim? já bych radši bosch z trojky golfa, aby fungoval immo a diagnostika, ale nikdo mi neni schopnej říct jestli to tam pasuje. co se týče čerpadla tak asi jo, ale ta elektronika... Na Lucasu dva konektory, myslim, že 3xpin a 5xpin, jednotka je dole na čerpadle. ideální by bylo, aby to měl bosch taky tak, ale to nikdo neví? ten motor snad nikdo nemá? Lešek
to ti řekne jen kartářka, jedině ho očesat na manuál, ale to nevím já jsem pro lucas jak to leží a běží, já měl akorát gufero že teklo meřo, a těch různých kozelníků co se jim trhaly řemeny, ojížděli ze strany a různých problémů, jako vem to tak já to vidím z pozice marazmu, když ti to bude fachat tak nebudeš vyhledávat opraváře a sdělovat jim jak ti to perfektně fachá :-D :-D miloš
karel.tdi
Sběrač informací

Příspěvek od karel.tdi »

lukas nebrat stojí za prd špatnej
karel
slovacek.milos
Aktivista

karel.tdi píše:lukas nebrat stojí za prd špatnej
karel
(hm) a karle v čem je špatněj co se na něm pokazí to jsi slyšel že jedna paní povídala nebo máš nějaké zkušenosti no jak jsi o mně typoval v RO typuji že o lukasu nevíš nic a nejezdáš s ním :-D miloš
Fazer
Přispěvovatel

Příspěvek od Fazer »

V nejbližších dnech najedu na Lukasu 90 tis.km(samozřejmě na RO)A zatím neni s čerpadlem jedinej problém.Dokonce ani neprolíná.Asi záleží na jaký čerpadlo narazíš.
Škoda Oktavia 1,9TDI 81 kw ASV
milda64
Přispěvovatel

Příspěvek od milda64 »

na feldě mám už třetí čerpadlo 2x ukroucená hřídel na čistý olej 500km na 50:50 8000km sehnal jsem bosh z golf III tak uvidím jestli se mi to podaří napasovat jinak 30000km na čistý olej(léto) směs olej benzín(zima) bez úprav ale dodávka pístové čerpadlo
slovacek.milos
Aktivista

milda64 píše:na feldě mám už třetí čerpadlo 2x ukroucená hřídel na čistý olej 500km na 50:50 8000km sehnal jsem bosh z golf III tak uvidím jestli se mi to podaří napasovat jinak 30000km na čistý olej(léto) směs olej benzín(zima) bez úprav ale dodávka pístové čerpadlo
lešek to taky popisuje s tou hřídelí :? :o , a která se ti ukroutila ta v dělící hlavě co se otáčí ? jestli třeba není problém v aditivování já používám aditivum kernite :? co to všechno umí bohužel nepřečtu, ale i zlepšuje mazání a chrání proti korozi, já se díval co mám ujeto lucas 32000 a bosch sdi 57000, na všechno možné prostě nemám strach :-D miloš
milda64
Přispěvovatel

Příspěvek od milda64 »

po zkušenostech s řadovým čerpadlem jsem taky neměl strach ale za lukase chtěj tak 3000kc a to se mi těch 500km docela prodražilo! Olej mám za 10kč tak to se mi nechce ředit s naftou za 35kč :D vždycky se zadře ložisko u vysokotlaké části a tím se ukroutí hřídel.doufám že bosch z GIII tam napasuju a nebude mít kecy a bude papat vyfrit přes filtr 25mikrometrů
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“