v servisu si nevedeji rady co stim poradte prosim
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to ste vy pražáci tváříte se jako píči a pak si ještě přes píči dáte
ale hydraulická spojka tam neni ? tady moje tipy končí ale jestli ti to jakoby zůstane vyset na zubu a když povolíš tlak na šaltrpáku tak zařadí pak by to mohl ten olej být - podle mě jestli nemáš spojku mrtvou tak bych jako první věc zkusil ten olej.
Jak často se to stává ?
Mě to dělá taky ale když začnu nadávat uvědomim si že nedomačkávám spojku až na podlahu
Ale výměnu taky plánuju, jen tam musiš dát zprávnej olej a správné množství,protože litr bude tak za 4kilojinak se můžeš zeptat pánů na www.oleje.cz
když nevíš kam bys zašla ale ještě se neukvapuj třeba zareaguje někdo kdo poradí ze spojkou i s olejem..

ale hydraulická spojka tam neni ? tady moje tipy končí ale jestli ti to jakoby zůstane vyset na zubu a když povolíš tlak na šaltrpáku tak zařadí pak by to mohl ten olej být - podle mě jestli nemáš spojku mrtvou tak bych jako první věc zkusil ten olej.
Jak často se to stává ?
Mě to dělá taky ale když začnu nadávat uvědomim si že nedomačkávám spojku až na podlahu

když nevíš kam bys zašla ale ještě se neukvapuj třeba zareaguje někdo kdo poradí ze spojkou i s olejem..

Chlapy divinol me sklamal,ten tam mam v b4 a řadí to jak pisete,nahovno. Tenkrat jsem chtel origo a meli jen 1l tak sem koupil divinol 300kč litr a radí ztuha a jakoby se zasekavaj kvalty. V nejbližsí dobe ho vymením za origos olej .Patrí tam plne syntetický olej 75w-90 API GL5,4 ne,je to smeska. Napln je 2l,podle typu prevodovky,kodu ,ja mam CTN 2l. 4 golfy maj to samý max.+2 decky. Divinol se u me neosvedcil,tenkrat sem potreboval nutne olej no, origos stojí 335kč to je rozdíl co.xcidx píše:vetsi auto?Proc?Jo myslis jeepa

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
mě občas taky jakoby vysadila spojka, občas šlo blbě řadit a než se mě utrhla spojka tak 100km před selháním nešla dát 5-ka. po výměně na jednohmotu supr, řadit jde o dost lépe a problémy přestali. ale nikoho nechcu strašit... http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=15
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno