v servisu si nevedeji rady co stim poradte prosim

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

xcidx
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od xcidx »

ja vim ale radi mito za studena i za tepla dobre.jo v audi jsou strasne ochotny hlavne na proseku byla sem se zeptat na konektory do svetel a byl tak ochotnej ze sem mu nakonec rekla ze radsi zajdu jinam ze nemam chut se divat natu jeho znudenou neochotnou drzku.
volkswagen passat B6 1.9TDI r.v2006
lenka
Přispěvovatel

Příspěvek od lenka »

to ste vy pražáci tváříte se jako píči a pak si ještě přes píči dáte (crazy)
ale hydraulická spojka tam neni ? tady moje tipy končí ale jestli ti to jakoby zůstane vyset na zubu a když povolíš tlak na šaltrpáku tak zařadí pak by to mohl ten olej být - podle mě jestli nemáš spojku mrtvou tak bych jako první věc zkusil ten olej.
Jak často se to stává ?
Mě to dělá taky ale když začnu nadávat uvědomim si že nedomačkávám spojku až na podlahu :) Ale výměnu taky plánuju, jen tam musiš dát zprávnej olej a správné množství,protože litr bude tak za 4kilojinak se můžeš zeptat pánů na www.oleje.cz
když nevíš kam bys zašla ale ještě se neukvapuj třeba zareaguje někdo kdo poradí ze spojkou i s olejem.. :-D
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Patří tam 75w90 API GL4 podle normy VW501.50

Pro tyhle účely kupuju u APM olej Divinol co přímo splňuje tuhle normu a nemám problém.
xcidx
Přispěvovatel

Příspěvek od xcidx »

Lenka:Ja nejsem prazak :-) stava seto jednou az trikrat do mesice jinak to radi dobre.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Kamarádovi šlo tak nějak hůř řadit, vyměnili jsme olej a nic pak se udělala spojka včetně setrváku a hned to jde jak po másle tak mě napadlo jestli ti třeba nějak spojka hůř nevypíná...
xcidx
Přispěvovatel

Příspěvek od xcidx »

meto prave radi dobre,taky sme myslely zejeto spojka ale prej byto nedelalo jen obcas ale furt.Tak nevim (noteeth)
lenka
Přispěvovatel

Příspěvek od lenka »

Jestli ti to dělá 3x do měsíce tak je to podle mě výborný a vůbec bych to neřešil
xcidx
Přispěvovatel

Příspěvek od xcidx »

vyborny to neni kdyz nevim cim toje.
lenka
Přispěvovatel

Příspěvek od lenka »

to je tim že jsou tam kola který do sebe zapadaj a i když je to audi tak se prostě občas nedohodnou a taky už to neni nový...ale tak to vidim já ale možná ti to někdo osvětlí lépe ,třeba se pletu....
xcidx
Přispěvovatel

Příspěvek od xcidx »

ja vim zeto neni novy ale tohle prece nemuze auto delat,to prece neni normalni.Kdybych aspon vedela co to na stoprocent dela tak sem klidnejsi protoze jezdim dene 150km a to auto musi byt v poradku.Kort kdyz jezdim s triletou holcickou.
lenka
Přispěvovatel

Příspěvek od lenka »

jezdi dál v úplnym klidu třeba 300 denně a jestli máš strach o potomka potom bych si koupil větší auto..ale to řazení je podle mě bezproblému
xcidx
Přispěvovatel

Příspěvek od xcidx »

vetsi auto?Proc?Jo myslis jeepa :-)
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

xcidx píše:vetsi auto?Proc?Jo myslis jeepa :-)
Chlapy divinol me sklamal,ten tam mam v b4 a řadí to jak pisete,nahovno. Tenkrat jsem chtel origo a meli jen 1l tak sem koupil divinol 300kč litr a radí ztuha a jakoby se zasekavaj kvalty. V nejbližsí dobe ho vymením za origos olej .Patrí tam plne syntetický olej 75w-90 API GL5,4 ne,je to smeska. Napln je 2l,podle typu prevodovky,kodu ,ja mam CTN 2l. 4 golfy maj to samý max.+2 decky. Divinol se u me neosvedcil,tenkrat sem potreboval nutne olej no, origos stojí 335kč to je rozdíl co. :)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Já je používám bez problému, asi jiná škatule (noteeth)
Ale nikomu ho nenutím pochopitelně ;)
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

mě občas taky jakoby vysadila spojka, občas šlo blbě řadit a než se mě utrhla spojka tak 100km před selháním nešla dát 5-ka. po výměně na jednohmotu supr, řadit jde o dost lépe a problémy přestali. ale nikoho nechcu strašit... http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=15
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“