rada nad život
Moderátoři: šulda, Moderátoři
http://www.novinky.cz/clanek/145907-po- ... -zena.html
pokud se nemílím tak nissan primera ne??? lidi umiraji včemkoliv akorát maly auta sou trnem v oku a média to zveličují kolik smrťáků je za rok v malych autech a kolik ve velkych silnych autech??? každej řeši bezpečnost ale sám sebe jako řidiče a řidiče kolem neřeši přitom vyhláška je pro všechny stejná vyjimkou sou pouze auta s modrým majákem a nedměrné náklady s doprovodem přiznejte si kolkrát ste řidily když ste měli popito přiznám se já jednou ale sposta lidi to nepřizná a taky nepřiznaji to že svou jizdou ohrožují i ostatni učastniky silničniho provozu
pokud se nemílím tak nissan primera ne??? lidi umiraji včemkoliv akorát maly auta sou trnem v oku a média to zveličují kolik smrťáků je za rok v malych autech a kolik ve velkych silnych autech??? každej řeši bezpečnost ale sám sebe jako řidiče a řidiče kolem neřeši přitom vyhláška je pro všechny stejná vyjimkou sou pouze auta s modrým majákem a nedměrné náklady s doprovodem přiznejte si kolkrát ste řidily když ste měli popito přiznám se já jednou ale sposta lidi to nepřizná a taky nepřiznaji to že svou jizdou ohrožují i ostatni učastniky silničniho provozu
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
Nebreč pořád.Pat-izon píše:tady se každej bavi jen o bezpečnosti připadá mi to že snad tohle forum Dieselpover ovládli svobodni jedinci kteří mají minimálně nadrůměrný plat a jezdí jen oktávkama pasátama a vůbec nevijou že sou nasvětě třeba takovi lidi kteři maji dvě děti ženu na mateřské tak je jim každá koruna dobrá a z celkovyho přijmu necelych 20000 musí vyžít celý měsíc proto když chce a někam jede s rodinou tak jezdí Safránem... jediny auto co mně napadá tak je citroen AX ale teho sem měl furt pokaženy a hrozně hnije to samy co felda

hela a co převodovka mně na tym mym nešla řadit spátečka až tak na popáty vyšlápnuti spojky nešla řadit trojka a když sem ji tam narval tak vyskočila a celkově byl strašně tvrdej byl to benzin... nafta nemusi byt špatná třeba je pérováni měkšivčelař píše:Ahoj.Měl bych Citroën AX 1.4D 5dveří,spotřeba 4,5-5l.Spolehlivý,poslední rok jezdil denně 20km tam a ypět,podobný případ.Asi ya 18 000kč.
hmmm máš pravdu tak až budu v práci tak projdu inzeráty z Prahy a okolí projedem se a třeba i koupime nějaky auto každej řiká že tam nejsou tak předraženy auta aspoň si konečně změřim spotřebu na unuBugs.Bunny píše:Nebreč pořád.Pat-izon píše:tady se každej bavi jen o bezpečnosti připadá mi to že snad tohle forum Dieselpover ovládli svobodni jedinci kteří mají minimálně nadrůměrný plat a jezdí jen oktávkama pasátama a vůbec nevijou že sou nasvětě třeba takovi lidi kteři maji dvě děti ženu na mateřské tak je jim každá koruna dobrá a z celkovyho přijmu necelych 20000 musí vyžít celý měsíc proto když chce a někam jede s rodinou tak jezdí Safránem... jediny auto co mně napadá tak je citroen AX ale teho sem měl furt pokaženy a hrozně hnije to samy co feldaTaky mám ženu a skoro dvě děti a takových je tu víc. A taky je mi každá koruna dobrá.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Pat-izon píše:tady se každej bavi jen o bezpečnosti připadá mi to že snad tohle forum Dieselpover ovládli svobodni jedinci kteří mají minimálně nadrůměrný plat a jezdí jen oktávkama pasátama a vůbec nevijou že sou nasvětě třeba takovi lidi kteři maji dvě děti ženu na mateřské tak je jim každá koruna dobrá a z celkovyho přijmu necelych 20000 musí vyžít celý měsíc proto když chce a někam jede s rodinou tak jezdí Safránem... jediny auto co mně napadá tak je citroen AX ale teho sem měl furt pokaženy a hrozně hnije to samy co felda
já tedy měl první auto AX a krom špatného řazení 2-jky bez problému. a koroze? - já měl pozink (GT)

DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
a co je vlastně tak to řazeni sravy??? jedna baba odemně z dědiny ho taky měla a taky se ji vysralo řazeni já sem musel na čtverku motor hrozně podtáčet pak ztratil aji vykon ale zase na dvojku sem dal 90 a pak ho přetočil...Smoke píše:Pat-izon píše:tady se každej bavi jen o bezpečnosti připadá mi to že snad tohle forum Dieselpover ovládli svobodni jedinci kteří mají minimálně nadrůměrný plat a jezdí jen oktávkama pasátama a vůbec nevijou že sou nasvětě třeba takovi lidi kteři maji dvě děti ženu na mateřské tak je jim každá koruna dobrá a z celkovyho přijmu necelych 20000 musí vyžít celý měsíc proto když chce a někam jede s rodinou tak jezdí Safránem... jediny auto co mně napadá tak je citroen AX ale teho sem měl furt pokaženy a hrozně hnije to samy co felda
já tedy měl první auto AX a krom špatného řazení 2-jky bez problému. a koroze? - já měl pozink (GT)
Patizone,bez urazky,ale pises jako prase
,tvoje cestin neny moc tobra
Ale jinak,maly auto za malo penez-to je Citro AX,Peugeot 106,Fiat Panda(meli jsme,a spokojenost),fiat uno,ale i favorit,Golf II,a nevim co jeste.
Renaulta bych nechtel,nejsou moc spolehlive podle toho co jsem slysel.
Jinak ta prevodovka se sere proto,ze se vycesou synchrony,a potom jde blbe radit ale i vypadavaji kvalty.
Stava se to proto,ze cesi nemeni olej v prevodovce,a kdyz uz vymeni,tak tam nalejou nejakej PP90,a je problem,tyhle prevodovky jsou mlsny a chtej jenom 75W80 a to bud od TOTALu,nebo od SHELLu,nedelam reklamu tenhle znackama,ale s jinymi oleji to proste neradi-vyzkouseno,mame 2x citroen a jednou peugeot 106

Ale jinak,maly auto za malo penez-to je Citro AX,Peugeot 106,Fiat Panda(meli jsme,a spokojenost),fiat uno,ale i favorit,Golf II,a nevim co jeste.
Jinak ta prevodovka se sere proto,ze se vycesou synchrony,a potom jde blbe radit ale i vypadavaji kvalty.
Stava se to proto,ze cesi nemeni olej v prevodovce,a kdyz uz vymeni,tak tam nalejou nejakej PP90,a je problem,tyhle prevodovky jsou mlsny a chtej jenom 75W80 a to bud od TOTALu,nebo od SHELLu,nedelam reklamu tenhle znackama,ale s jinymi oleji to proste neradi-vyzkouseno,mame 2x citroen a jednou peugeot 106
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
takže to byl muj druhej citroen a neni to čechama ale 90000 měl nahrkany v německu takže to mělo olej orginál a vysralo se to po chvili ježděni... měl sem BX a nalital sem nanim přes 50000km celkem měl 200000 a převodovka i spojka byla pořád super jen co sem si všiml tak u všech citroenu de špatně řadit zpátečka já sem utoho jen občas počital zuby fotr má xantiu rv 2000 19 td a je ještě horši než na BX bez dvou vyšlápnuti spojky nezařadim zpátečku má najeto 120000 a má servisku kamoš má berlingo známá saxo(vkuse vysrany udělal sem nanim opravy za 20000kč) xsara neznám citroena kterej má zpátečku bez problémůJiRaY píše:Patizone,bez urazky,ale pises jako prase,tvoje cestin neny moc tobra
![]()
A k moji češtině bez urážky ale narozdil od tebe pišu háčky čárky

-
- Aktivista
maluch na běžný ježdění nevím, ale kámoš si pořídil fiata 127 mk2 special, má to třináctistovku, 75 koní na necelých 800kg, jede to teda jako prase, do 100km/h to jede trošku více jak můj golf 110ps, nad sto už mám zase navrch já, ale jezdit bych s tím asi nemoh, teda alespoň do práce nee... to ať si ten tvůj známej koupí radši fáčko to už alespoň vypadá jak auto, a nebo ty již zmíněné golfy atd..
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
turbo kamna power píše:maluch na běžný ježdění nevím, ale kámoš si pořídil fiata 127 mk2 special, má to třináctistovku, 75 koní na necelých 800kg, jede to teda jako prase, do 100km/h to jede trošku více jak můj golf 110ps, nad sto už mám zase navrch já, ale jezdit bych s tím asi nemoh, teda alespoň do práce nee... to ať si ten tvůj známej koupí radši fáčko to už alespoň vypadá jak auto, a nebo ty již zmíněné golfy atd..
jenže fáčka jsou v mizernym stavu a narazit na něaky slušny to je teda haluz a jestli fáčko tak na plyn to by nebylo zas tak špatny... co má kamoš tak řikal že to žere i trávu kolem cesty 9 litru benzinu neni problém a to jezdi slušně