Csala píše:Lubosko105 píše:neviete niekto ako na je na CROME TDiD zapojeny sytic? na cerpadle som nenasiel zadne lanko, len dve el. cievky. jedna na otvaranie paliva a ta druha ze by bola sytic???
Ja v Crome TDid sytic nemam. Aspon o nom neviem. Mam len rucny plyn. Rucny plyn je koliesko pod volantom vpravo. A cez prevod taha lankom za plynovy pedal.
Ziaden vznetovy motor (diesel) na svete nema sytic. Sytic maju iba zazihove motory. U diesela sa jedna o tzv. PREDVSTREK t.j. ze za studena posunie uhol vstreku o urceny pocet stuponov na uhlovom diagrame dopredu. Napr. dajme tomu, ze za normalnych okolnosti (pri zohriatom motore) na volnobeu cerpadlo vstrekuje davku nafty 7 stupnov pred hornov uvratov piesta na uhlovom diagrame, no pri studenom motore vstrekuje naftu cerpadlo napr 15 stupnov pred hornov uvratou, t.j. o 8 stupnov skor. To maten efekt ze sa motor lahsie startuje (skor naskoci) a ma pravidelnejsi chod za studena, ale ovela ostrejsi a tvrdsi zvuk.
Croma rucny sitic nema. Sak to neje polnohospodarska technika, ale osobny automobil. Satra croma ma mechanicky ovladany predvstrek cez lanko a bymetalicku sondu("rucny plyn"

). Nova Croma ma predvstrek ovladany elektricky podla teploty motora. Je to taka cievka zboku v cerpadle a ide do nej jeden drotik. Po privedeni +12V v nom (v cerpadle) tak cvakne a to posunie uhol vstreku dopredu. Odporucam to prerobyt na vypinac cez 7A poistku od 15stky na spinacke. Ked startujem studeny motor tak zapnem vypinac nastartujem necham motor bezat na predvstrek tak prvu 1-2 min. a potom ho vypnem.