Tomas.cz píše:Kolik těch Fordů zbylo?
Já jen že bylo strašný haló jak maj konečně výkonný auta a potom ticho po pěšině
přesně zbyli--- 3----- ,těch 7 už je na kaši
(spolehlivej zdroj ,jinak ten chlapík mě říkal že se mu zdá jakoby 2 dokupovali)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tomas.cz píše:Kolik těch Fordů zbylo?
Já jen že bylo strašný haló jak maj konečně výkonný auta a potom ticho po pěšině
naštěstí mě teda nikdy nečapli 
Martin Kanňuch píše:nic v zlom ale ani uvas urcite nemaju policajti na dialnicnych oddeleniach 1,3 felicie unas uz vyse roka fakcia na audi S4 a nerozbijaju ich zeby to boli rovnaky vodici ako ty alebo ja hm?
Dokazu ta namerat aj v protismere zmrdiLadas píše:já je potkávám taky pořád naštěstí v protisměru

xxxmisko píše:Dokazu ta namerat aj v protismere zmrdiLadas píše:já je potkávám taky pořád naštěstí v protisměru![]()
Inak ja som si to svihal od brna do ba od tych 150-180 a na dialnici ziadna kara. za chvilu vidim v spetakoch nejaku blikajucu kktinu. Mal som tam 160, ubral som na 150, za chvilu ma to preletelo samozrejme S4-ka. Vraj tam mali okolo 270 aby ma dohnali, lebo pili kavu na benzinke a merali. Inak maju ich obmedzene na 300 km/hod. Vybava RS+policajne zalezitosti+maju to este vylepsene original od audi... Neni o com, proste nadhera. A pokuta za 500, namerali len 155...