He he přileju trochu oleje do ohně mám Golfa 3 1,9 TDI 66Kw naklápění lopatek nemám ale taky my v sobotu padl do nouzáku při 3000 ot a pak ještě i dřív ale to auto se chytlo stačilo trochu ubrat zedvakrát a zase to jelo na hadice v sání se budu dívat až ve středu dřív se k tomu nedostanu ale přišel jsem na zajímavou věc (teda aspon pro mě nejsem automechanik ) pak jsem jel ke známému asi tak 10 kilometrů a zničeho nic to auto jelo jako neřízená střela normálně to točilo 4500 ot. A jelo to fak jak kráva když jsem otevřel kapotu tak jsem si všimnul že ta černá trubička co vede z paroch do řídící jednotky vysela jenom na chlupech toho opředení otázka zní než ta trubička praskla mohla řídící jednotka házet ty Chyby a padat do nuzáku protože když jsem zastavyl tak ta hadice už nebyla nasazená a v chytré knížce pro blbce (jak na to) jsem se dočetl že ta řídící jednotka podle toho dávkuje palivo tomu nerozumím přeci když turbo zvýší tlak v sání tak by ta řídící jednotka měla přidat více paliva a to auto by mělo být živější nebo né
Předem děkuji
JAK JE TO S TOU ŘÍDÍCÍ JEDNOTKOU TA HADICE BYLA ÚPLNĚ DOLE NEROZUMÍM TOMU NA NĚCO TAM TA HADICE PŘECI MUSÍ BÝT NEBO JE TAM JENOM TAK ABY TO VYPADALO SLOŽITĚ
kkk píše:He he přileju trochu oleje do ohně mám Golfa 3 1,9 TDI 66Kw naklápění lopatek nemám ale taky my v sobotu padl do nouzáku při 3000 ot a pak ještě i dřív ale to auto se chytlo stačilo trochu ubrat zedvakrát a zase to jelo na hadice v sání se budu dívat až ve středu dřív se k tomu nedostanu ale přišel jsem na zajímavou věc (teda aspon pro mě nejsem automechanik ) pak jsem jel ke známému asi tak 10 kilometrů a zničeho nic to auto jelo jako neřízená střela normálně to točilo 4500 ot. A jelo to fak jak kráva když jsem otevřel kapotu tak jsem si všimnul že ta černá trubička co vede z paroch do řídící jednotky vysela jenom na chlupech toho opředení otázka zní než ta trubička praskla mohla řídící jednotka házet ty Chyby a padat do nuzáku protože když jsem zastavyl tak ta hadice už nebyla nasazená a v chytré knížce pro blbce (jak na to) jsem se dočetl že ta řídící jednotka podle toho dávkuje palivo tomu nerozumím přeci když turbo zvýší tlak v sání tak by ta řídící jednotka měla přidat více paliva a to auto by mělo být živější nebo né
Předem děkuji
Tou hadickou jde tlak ze saní do pocitace,informuje jednotku o stavu plnení. Logicky receno,podle toho co v tom saní nameří se zachova,pokud je tlak nízký tak prida naftu,pokud je vysoký tak naftu ubere,reguluje to tak aby to nehulilo. Když tu hadicku sundas a ten vyvod v saní ucpes,tak to jede líp,jednotka si myslí že je nízký tlak a že je treba pridat naftu ale vsechny jednotky prelstít nejdou. Vyhodnotí to jako chybu a vtockach ti to padne stejne do nouzaku,mužes si to i zkusit odpojit a projet co to udela,mam to vyskousený a proto to sem pisu. :
Rsx18 píše:dnes som bol za jednym znamym, sme to napichly na wag a spravili testovaciu jazdu....No zistili sme ze turbo tlaci jak besne....povedzme ze malo tlacit 1,8 a ono tlacilo 2.5... tak asi budu tie lopatky pridrete...neviem pozical som si este novu N75 tak zajtra to vyskusam a pozrem aj hadicky a ked nie tak turbo von...Mozte mi prosim niekto poslat niejaku dokumentaciu ako sa rozobera alebo aspon niejaky link kde sa to uz rozoberalo...dakujem zatial
Tak dnes som to vybral bola to celkom makacka ale dalo sa...Ale turbo jak si nie a nie rozdelit...Zajtra ho budem musiet na hriat...Lebo nechcem donho zbytocne busit kladivom.....
No tak dnes sme to rozobrali nebolo to az tak moc zasrate ale jedna lopatka bola tak pridreta ze az...Po vycisteni a poskladani golfik opat chodi ako maaaa...Dakujem vsetkym za pomoc...