no to mas pravdu ale ja som mechanik a viem si to urobit sam a zadarminko vies len sa musim troska oto zaujimat akoze o motori ja robim v dielni plecharinu lakovacky obcas daku spojku a tak motori moc nie ak tak daku hlavu ale dake prerabacky zatial nie a nemam kedy hladat a citat forum tak sa opytam vas a tu mi niekto poradi. Inac dnes som montoval do golfa to odfukovanie pari na naraznik super to vyzera. Stalo to 1600 sk ale da sa to doma urobit za par suskov zajtra to v praci poratam hadicky ventili a tak a dam vediet ak bude mat niekto zaujem. Este to musim dorobit a urobit dake foto .
nechapu proc tady rikate porad ze ma spatny pisty,ze nekomu odesli do kopru po tom co to honil nekolik minut na maximum tak to muze odejit snad u kterehokoliv motoru ne?
d.d.t píše:nechapu proc tady rikate porad ze ma spatny pisty,ze nekomu odesli do kopru po tom co to honil nekolik minut na maximum tak to muze odejit snad u kterehokoliv motoru ne?
Nikdo netvrdí, že jsou špatné.... Spíš se všeobecně nehodí na vyšší úpravu motoru...Jinak je to jednoduché, odlaď na 1Z 180 ps a to samé udělej třeba u motoru ALH..... Pak to jdi prohánět a třeba se výsledek dostaví....
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020...
d.d.t píše:nechapu proc tady rikate porad ze ma spatny pisty,ze nekomu odesli do kopru po tom co to honil nekolik minut na maximum tak to muze odejit snad u kterehokoliv motoru ne?
Nikdo netvrdí, že jsou špatné.... Spíš se všeobecně nehodí na vyšší úpravu motoru...Jinak je to jednoduché, odlaď na 1Z 180 ps a to samé udělej třeba u motoru ALH..... Pak to jdi prohánět a třeba se výsledek dostaví....
ja myslim že sa dostaví určite. Ale ked už sme pri tom zaujimalo by ma odkial kto zobral to číslo 108 000? Na fore sa o tom hovori ako o vseobecnej pravde,aj ja tomu samozrejme verim akurat by ma zaujimalo odkial sa o tom vie?
v dohledný době budu mít doma Octavii s ASV 81kw a budu jí chtít trochu poladit. Kamarád zas uvažuje o Audi 80 s 1Z tak mě napadlo že bych mu prodal trysky z tý 81. Má cenu do toho 1Z dávat i turbo z 81? Vzhledem k tomu že je to 1Z tak mi to přijde zbytečný. Myslel jsem jenom tam dát ty trysky a pak třeba nechat malinko čipnout aby se to sladilo dohromady a nechat to bejt. Nehledě na to že při výměně turba by se muselo řešit ovládání plechovky...
...140PS vydrží 1Z v pohode a aj životnosť bude slušna,netreba hned zachadzať do extremov,daj trysky a chip a budeš spokojný...a potom časom až budeš chcieť tak aj nejake to turbo nieje to zase taky problem prerobiť ovladanie (plechovku)