Zrušte extremisty, nebo hromadně emigrujeme, varují Romové

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bugs.Bunny
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Bugs.Bunny »

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

To anas a všichni co nechápou co mám já a další proti cikánům , třeba tohle http://www.novinky.cz/clanek/154918-det ... licii.html rozmlátil bych jim držku , podobný bordel dělají všude kde jsou , neříkám že jsou všichni takoví . Proti těm kteří se chovají normálně nic nemám bohužel je jich menšina a odnášej to s ostatníma . Jen mě serou vyžírkové povaleči zloději kteří dělají všude bordel , stát i města jim nadržujou aby nebyli rasisti přitom to je rasizmus na ruby . Nejsem rasista nevaděj mě černoši šikmooký arabové atd. jen cikáni pro jejich jak se tomu dnes říká nepřispůsobivost . A to jich v Pardubicích moc není . :x
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

zlut,i cerni atp mi nebadi, nejsou s nima problemy, dakonce je s nima lespi domluva nez s kdejakym cechem, ale cigani, to je spina z okraje spolecnosti. Tady tyhle parazitujici k*rvy by mel nekdo hromadne vymlatit. Za to co udelali v te nemocnici, bych je predal veterinari, at je utrati. Neplati ani zdravotni ani socialni, za nase penize se leci a zato se odvdeci tim, ze vsechno rozbijou, ukradnou, nekoho okradou a jeste porezou. Kdyz je jeden, nic si nedovoli, jak jich je vic, tak jsou hrdinove. Dobre reaguji na strelny zbrane, to jsou k nepoznani, ale stejne, zabijes cernyho, ale odsedis si bilyho...
To Anas, az priletis do Cech, udelej si vylet donejakyho gheta, treba do Chanova, at vis, jak to doopravdy vypada a ne jen z vecernich zprav.
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

Znal jsem cikánskou rodinu ze stejného vchodu paneláku.
Pan X. dělal dlouhá léta v pekárně a s oběma jejich kluky jsme si venku jako malí hráli.
Oni žili normálně, co na tom, že byli cikáni.
Znám chlapíka, se kterým jsem seděl nejednou v hospodě u stejného stolu.
A to, že on a jeho rodina jsou cikáni, nikomu nikdy nevadilo.

Cikáni se nechtějí přispůsobit. Většina krade a nikdy dělat nebude.
V Česku ještě můžeme být rádi, že se s cikány máme tak jak máme.
Na Slovensku jsou z toho v prdeli ještě víc.

A srovnání amerických černochů a cikánů je vědomě zavádějící. Černoši byli opravdu utiskovaní a segregovaní, byly jim odepřeny základní práva a svobody.
Ne tak cikáni, kteří se do společnosti, přes všechny sociální pomoci, zapojit nechtějí.
Cikáni jsou jako virus, který se při vhodných podmínkách množí a rozšiřuje na úkor všech a všeho.
Hošík
Aktivista

Re: Zrušte extremisty, nebo hromadně emigrujeme, varují Romo

Příspěvek od Hošík »

váha píše:http://www.novinky.cz/clanek/154905-zru ... miera.html
neuděláme sbírku na letenky? (LOL)

Přispěl bych na letenku taky,Většina to jsou grázlové tak ať si táhnou třeba do afriky.Ikdyž je fakt,že třeba v Jaroměři si cikán založil stavební firmu,zrekonstruoval celej Královehradeckej pivovar,odkoupil technické služby v jaroměři,stará se o úklid toho města a firma mu fakt jede.Má tam pár cikánů kterejm se chce dělat a zbytek všechno běloši.Takový cikány bych tady klidně nechal,ty mě nevaděj,ale zbytek bič a pryč.Mirka Sládka na ně (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

ty co delaj a slusne se chovaj je tak maly procento, ze se to ztrati, a proto jsou vsichni v jednom pytli, at si udelaji poradek mezi sebou sami
Nissan Primera SW 1,9 DCi
kraken331
Přispěvovatel

Příspěvek od kraken331 »

chlapi za toto vas mozu zavriet,teda aspon u nas visiel novy zakon proti extremistom a vseliakim debilinam okolo toho.teraz je clovek uplne bezmocny nemoze ani na cigana skaredo pozriet
Mpps Galetto Ktag Vagcan Vcds Vagtacho
IstaD Diagbox FoCom Autocom
EgrOFF,DpfOff,a mnoho ineho zariadenim FLEX ziadny klon
Audi A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Audi A4 »

Pravda je ze i ja znam rodinu ktera pracuje maji dokonce firmu- zemni prace ale bez vtipku UNC. Man sklapec atd a zacinal s lopatou. Skoda ze vyjimka potvrzuje pravidlo :(
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
Bugs.Bunny
Aktivista

Peete píše:zlut,i cerni atp mi nebadi, nejsou s nima problemy, dakonce je s nima lespi domluva nez s kdejakym cechem, ale cigani, to je spina z okraje spolecnosti. Tady tyhle parazitujici k*rvy by mel nekdo hromadne vymlatit. Za to co udelali v te nemocnici, bych je predal veterinari, at je utrati. Neplati ani zdravotni ani socialni, za nase penize se leci a zato se odvdeci tim, ze vsechno rozbijou, ukradnou, nekoho okradou a jeste porezou. Kdyz je jeden, nic si nedovoli, jak jich je vic, tak jsou hrdinove. Dobre reaguji na strelny zbrane, to jsou k nepoznani, ale stejne, zabijes cernyho, ale odsedis si bilyho...
To Anas, az priletis do Cech, udelej si vylet donejakyho gheta, treba do Chanova, at vis, jak to doopravdy vypada a ne jen z vecernich zprav.
Do Chanova nemá cenu jezdit koukat, bo je tam dnes pořádek a ani né polovina cikánů. Ale dříve to tam vypadalo tragicky. http://www.youtube.com/watch?v=8I2eidrF_v4

Bugs.Bunny
Aktivista

kraken331 píše:chlapi za toto vas mozu zavriet,teda aspon u nas visiel novy zakon proti extremistom a vseliakim debilinam okolo toho.teraz je clovek uplne bezmocny nemoze ani na cigana skaredo pozriet
Tak se na ně budeme usmívat. S úsměvem jde všechno lépe............... ;)

bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

Bugs.Bunny píše:
kraken331 píše:chlapi za toto vas mozu zavriet,teda aspon u nas visiel novy zakon proti extremistom a vseliakim debilinam okolo toho.teraz je clovek uplne bezmocny nemoze ani na cigana skaredo pozriet
dokud není takovej zákon i u nás tak to chce mlátit,mlátit,mlátit

bugsy až zase někam pojedeš tak napiš SZ já se k tobě přidám :-D
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Vašek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vašek »

Ještě jeden starší článek tady
http://michalmaly.blog.idnes.cz/c/57168 ... chach.html
Škoda Octavia Combi Rider 1,9 TDI /ALH 66 KW 2004
VW Golf Sport 2.0 TDI GTI look /BMM 1?? KW 2006
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

inac sa mi zda ze v pravidlach by malo byt ze sa nesmu pisat rasisticky zamerane prispevky. :? :D
Ked tu tak citam vase nazory tak ma napadlo dajako aj tych nasich cikanov pripojit k tym ceskym, ved su tiez "bratia ako slovaci a cesi (LOL) (rofl) (LOL) (rofl)
ale ja by som ich radsej poslal prec vlakom bude to lacnejsie a ako ich poznam tak budu za sebou rozoberat kolajnice tak sa aspon nebudu mat ako vratit (LOL) (rofl) (LOL) (rofl) (LOL)
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
Bugs.Bunny
Aktivista

bombastiq píše:
Bugs.Bunny píše:
dokud není takovej zákon i u nás tak to chce mlátit,mlátit,mlátit

bugsy až zase někam pojedeš tak napiš SZ já se k tobě přidám :-D
Další Shromáždění bude brzo. ;)

1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

NEVO píše:inac sa mi zda ze v pravidlach by malo byt ze sa nesmu pisat rasisticky zamerane prispevky.
Já jsem žádný rasistický tady nečetl , jen tu lidi jsou proti povalečům ,vandalům, který musíme živit ze svých daní :roll:
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“