čim svítit?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Tomas.cz
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Tomas.cz »

Bugs.Bunny píše:Markus01 chtěl něco legálního. 8)

Mohu doporučit Osram NIGHT BREAKER H4 60/55W + 90%
Tak na ty jezdím a plná spokojenost :)
Deivid
Přispěvovatel

Příspěvek od Deivid »

Markus01 píše:Tak sem byl teď vyzkoušet Osram Silverstar +50% a spokojenost.Hlavně potkávačky jsou konečně použitelný (výrobce udává o 50% vyšší svítivost do 20m takže to odpovídá). Můžu doporučit :)

taky je mám a spokojenost...
babajara
Přispěvovatel

Příspěvek od babajara »

Jezdím s nimi ca 2 roky a jde to. za tu dobu jedna vymněněna. a oproti klasice se kterejma musím jezdit pracovně super. na druhý straně mám pocit že mi na D1 svítí víc zrcátka odrazem z xenonů (LOL)
GIII 1998 1.9TDI 66KW ALE. Bílej a v kombajnu. sprint 764, EGR OF.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

babajara píše:Jezdím s nimi ca 2 roky a jde to. za tu dobu jedna vymněněna. a oproti klasice se kterejma musím jezdit pracovně super. na druhý straně mám pocit že mi na D1 svítí víc zrcátka odrazem z xenonů (LOL)
no ak ich spravne nastavis mozes si prisvecovat pred auto (rofl)
babajara
Přispěvovatel

Příspěvek od babajara »

nejni špatnej nápad ale můj vůz nedisponuje výkonem kdy bych je nepotřeboval :-D Sakr že bych namontoval zrcátek víc? (LOL) Kevino (LOL)
GIII 1998 1.9TDI 66KW ALE. Bílej a v kombajnu. sprint 764, EGR OF.
paulmoto
Přispěvovatel

Příspěvek od paulmoto »

Tomas.cz píše:
Bugs.Bunny píše:Markus01 chtěl něco legálního. 8)

Mohu doporučit Osram NIGHT BREAKER H4 60/55W + 90%
Tak na ty jezdím a plná spokojenost :)
zdravim taky pouzivam Osram NIGHT BREAKER H4 60/55W + 90% a reknu vam ze sviti super ale ta zivotnost je zhruba pri kazdodenim jezdeni pul roku,ale cena o proti Philips je super.
wakko
Přispěvovatel

Příspěvek od wakko »

Ja mam tiez NightBreakery. Vydrzali mi od februara do konca novembra, obe odisli takmer naraz v priebehu tyzdna. Aj som s tym ratal ze dlho nevydrzia a nejako mi to nevadi, mam nakupene do zasoby a rad sa zmierim s tym ze odchadzaju castejsie, kedze svietia vyborne. Pripada mi to ako rozumna alternativa pre tych ktori radi v noci vidia kam sa rutia ale nechce sa im riskovat nehomologovane HIDky.
OOOO A6 2.5TDI, 110 kW, 1998
Markus01
Aktivista

Příspěvek od Markus01 »

Taky nemam zájem někoho oslňovat. Ono je hezký když člověk vidí ale je dobrý když vidí i protijedoucí... :-) Koukal sem ale že dělaj H1 i 130W. To už je celkem síla. Koupit nějaký přídavný světla, zapojit je do série s dálkovejma (přes relátko a vypínač samozřejmě) a to auto by bylo jak bílá koule. Potkávačky bych nechal legální aby protijedoucí nenadávali.
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Abych víc viděl, chtěl jsem xenony - HID, dneska jsem měl tu čest jet před fordem a Oktou s HIDkama, a budu kopovat normální Osramky, nebo Philipsky, takové čuně zas nejsem, i když bych asi viděl líp....
G3 Variant synchro
x-smile
Přispěvovatel

Příspěvek od x-smile »

To je rozumný, normálně bych lidem co maj HID xenon sady urazil ruce u samý prdele. Oslňuje to fakt hodně, je to nebezpečný. Stačí mít světla seřízený a v pořádku, dávat žárovky doporučený výrobcem a je vidět všechno (LOL)
Passat 1.9TDi syncro, 81 kW, AFN
Passat 1.9TDi, 66 kW, AHH
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

x-smile píše:To je rozumný, normálně bych lidem co maj HID xenon sady urazil ruce u samý prdele. Oslňuje to fakt hodně, je to nebezpečný. Stačí mít světla seřízený a v pořádku, dávat žárovky doporučený výrobcem a je vidět všechno (LOL)
tak prave som stretol jedneho na audi 100 siel som pomali a minali sme sa na uzkej ceste. blikam mu nech stlmi svetla (mysliac si ze ma dialkove) ale on mi blikol tiez cize mal stretavacie oslnoval ma ako debil tak som mu zapol dialkove aj s hmlovkami. pridem blizsie a bol to kamos. narval tam HID sadu. myslel som ze ho zabijem. nevidel som nic. neviem co tam dal ale brutal. som mu povedal nech to okamzite vymontuje ze volam policiu (rofl) ale kamos tak co narobim (wallbash)
Markus01
Aktivista

Příspěvek od Markus01 »

Nejen vidět a být viděn, ale taky dovolit ostatním aby něco viděli... (wallbash)
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
tomik
Přispěvovatel

Příspěvek od tomik »

tak kdyz jsme se tak pekne shodli na tech osram "najtbrejkrech" , kam na ne za nejlepsi cenu (crazy) .
tomik.
wakko
Přispěvovatel

Příspěvek od wakko »

tomik píše:tak kdyz jsme se tak pekne shodli na tech osram "najtbrejkrech" , kam na ne za nejlepsi cenu (crazy) .
tomik.
Ja kupujem na autosuciastky.com, par H1 tam maju za 360,- Sk, dodava do 2 dni a nad 1300,- Sk nepyta nic za dobierku. No ale toto je info skor pre Slovakov, ty asi budes chciet nieco u vas... takze by som hladal nieco tak okolo 300,- Kc za par.
H7 su dost drahsie, az 560, - za par.
OOOO A6 2.5TDI, 110 kW, 1998
tomik
Přispěvovatel

Příspěvek od tomik »

wakko píše:
tomik píše:tak kdyz jsme se tak pekne shodli na tech osram "najtbrejkrech" , kam na ne za nejlepsi cenu (crazy) .
tomik.
Ja kupujem na autosuciastky.com, par H1 tam maju za 360,- Sk, dodava do 2 dni a nad 1300,- Sk nepyta nic za dobierku. No ale toto je info skor pre Slovakov, ty asi budes chciet nieco u vas... takze by som hladal nieco tak okolo 300,- Kc za par.
H7 su dost drahsie, az 560, - za par.
ty H7 jsou s cenou opravdu "prekvapujici", by me zajmalo z ceho ta cena vychazi(material to nebude), asi H7 = drazsi auto, tak zaplat (crazy) !!
tomik.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“