střapál píše:To mi pripomina ty pribehy, jak se pres telefon blokuji v Nemecku bourane auta. To domluvis, sezenes volnou dopravu za ukecanou cenu, dotycny vyjede, tobe to ale neda a zavolas tam znova a ten kokot ti rekne ze to auto uz prodal. Takze promrdas treba pouze dva litry za dopravu... pouze. Takze asi tak s kupovanim pres telefon.
Tak to máš blbý že jsi takhle naletěl.Promiň ale už nebudu reagovat na tvoje připomínky protože to nikam nevede..........
Jenze jsi to koupil bez klice, co ??? Soft sezenes myslim bez problemu. Sice nevim jak to u Lexie presne je, ale treba Atal potrebuje HW klic, Planet taky. Takze si myslim ze to plati i tady. Mas k tomu i cislo toho interface ?
to co si kupil je uz hw kluc ale problem je ze este potrebujes ten soft aktivovat po nete priamo vo FR..alebo mat aktivator ktory ti to spravi aby ti odblokoval soft..lebo zabozruti to maju chranene tak ze cast zastava HW kluc potom aktivacia samotneho softu s pripojenym HW klucom...
rudaw píše:Zdravím všechny...
Můj problém je v tom že jsem si koupil diagnostiku na Peugeot Citroen LEXIA-3 ale bez softwaru,neví někdo kde a jak by se dal za rozumnou cenu sehnat.Poraďte mi někdo prosím.Já na oplátku poradím kde se to dá sehnat za pár tisícovek.Dík Ruda
Mozna bych ti mohl pomoci. S registraci Planetu (PPS2000) jsem si poradil a docela rad bych videl, jak je resena registrace u Lexie. Pokud lze spustit proces registrace bez kabelu ( u PPS po male uprave to slo), staci mi SW, jinak bych musel mit v ruce i ten kabel...
Astra G Caravan Z16XE 2004 http://www.pepas.cz/ - čeština a slovenština pro vozy OPEL
len ich tu netreba ponukat vsetkym...lebo potom chlapci z PSA to bloknu a daju aktivaciu inak alebo novym algoritmom a nebude zase nikoho kdo by to rozchodil...a ked uz take nieco bude tak zase to pojde na dracku a znovu to bloknu...
Určitě něco vymyslí.
Už je moc klonů a unikaj jim peníze v autorizovaných servisech. A tedka navíc v době krize automobilového průmyslu.
Pujdou po všem