takovejhle jsem koupil v A v Louisu za 10 ecekmisoVW píše: http://www.naradiprofesional.cz/meric-komprese/
meranie kompresie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: meranie kompresie
Nissan Primera SW 1,9 DCi
meranie kompresie
jeste jsem chtel jak dlouho tocit motorem pri zkousce(jakmile se hodnota ustali) nebo po nejakem case??? A jakou by mel mit zhruba motor pri zkousce??
-
- Aktivista
Ja tocim do vtedy, kym sa hodnota neustali. Dobry motor ma mat 25-31bar, hranica opotrebenia 19bar. Rozdiel medzi valcami nesmie byt vacsi ako 3bar.(niekto tu pisal 5, ale to sa mi zda vela)embrojo píše:jeste jsem chtel jak dlouho tocit motorem pri zkousce(jakmile se hodnota ustali) nebo po nejakem case??? A jakou by mel mit zhruba motor pri zkousce??
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
a pri jake teplote motora to zkousis??misoVW píše:Ja tocim do vtedy, kym sa hodnota neustali. Dobry motor ma mat 25-31bar, hranica opotrebenia 19bar. Rozdiel medzi valcami nesmie byt vacsi ako 3bar.(niekto tu pisal 5, ale to sa mi zda vela)embrojo píše:jeste jsem chtel jak dlouho tocit motorem pri zkousce(jakmile se hodnota ustali) nebo po nejakem case??? A jakou by mel mit zhruba motor pri zkousce??
Tlaky meram vzdy pri takej teplote pri ktorej ma motor problem. Napr. ak zle startuje za studena, tak meram pri studenom motore. Ak startuje zle ked je teply tak meranie robim pri zohriatom motore.embrojo píše:a pri jake teplote motora to zkousis??misoVW píše:Ja tocim do vtedy, kym sa hodnota neustali. Dobry motor ma mat 25-31bar, hranica opotrebenia 19bar. Rozdiel medzi valcami nesmie byt vacsi ako 3bar.(niekto tu pisal 5, ale to sa mi zda vela)embrojo píše:jeste jsem chtel jak dlouho tocit motorem pri zkousce(jakmile se hodnota ustali) nebo po nejakem case??? A jakou by mel mit zhruba motor pri zkousce??
-
- Aktivista
Dikembrojo píše:uz jsem si taky neco takoveho zrobyl ale jeste musim koupit manometr zadnej co bych mel neni do 30-40barale jinak dobra prace

Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Milos, benzinove a ine dieslove motory robim velmi, velmi zriedka (nastastie).slovacek.milos píše:a jak budeš měnit žhaviče nebo svíčky uděláš další přípravek a čtverku máš v kapse, no vlatně už jen 130 éčekmiloš
Na tie Ecka si budem dlho zvykat. Koruna je koruna

Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Při mrazech to mizerně startuje, vyměnil jsem všechny žhaviče, zlepšení mírné, tak jsem nechal seřídit čerpadlo a vstřiky, je to lepší tak do třetice jsem nechal změřit tlaky a teď mám hlavu v pejru jestli je motor úplně KO nebo ještě něco vydrží. Auto máme cca půl roku rv. 94 najeto údajně 240 tis. Co vím tak 2,4 d byly držáky, že bych měl vyjímku
.