Bliká kontrolka chladiacej kvapaliny pri studenom štarte
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vag napise "precist zavady na zdruzenych pristrojich"kevino píše:vag tuto zavadu nezobrazujeotapa píše:tak to je zajímavé - mně to začalo dělat včera - jen s tím rozdílem,že to po zahřátí musím vypnout a po novém startu je vše v pořádku. A VAG mlčí - není tam žádná závada...Asi tedy budu zítra tím šroubovákem škrábat a pak dám vědět.
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Chlapi, dik moc za rady. Vzhladom na to, ze to stoji par korun, asi to rovno vymenim.Peete píše:nova ve skodovce stoji asi 400,- ja ji kupuji za 250,- , nez se s tim vyvarovat, to jsem delal driv a stejne se mi to za 14dni vratilo, ze to zase blikamisoVW píše: Oskrabat srobovakom a prihnut tie kontakty trochu k sebe. Ak to nepomoze, zhodit nadobku a vyvarit s octom, alebo kyselinu citronovu.
Audi A4, 8B, 3.0 TDI
kua mam presne ten isty problem dnes rano idem si nastartovat -12 vonku oskrabavam okna sadnem do auta a tam mi to blika pipa.. som rychlo otvoril kapotu vody dost.. odmeral voda je do -23 stupnov.. vypol motor znova nastartoval a uz je vsetko ok..
akurat mi do zacalo dost nabielo dymyt..
cez co to vypustate ked menite nadobku? treba potom odvzdusnit alebo sa to samo odvzdusni ako na novsich avtach?
akurat mi do zacalo dost nabielo dymyt..
cez co to vypustate ked menite nadobku? treba potom odvzdusnit alebo sa to samo odvzdusni ako na novsich avtach?
TDI
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi