Bliká kontrolka chladiacej kvapaliny pri studenom štarte

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bjukemen
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od bjukemen »

...vybrať kontrolku z palubky... :D
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

ano, a potom sa ti niečo po..re, nezaregistruješ to, lebo ti nebude fungovať kontrolka a uvaríš motor (LOL)
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

kevino píše:
otapa píše:tak to je zajímavé - mně to začalo dělat včera - jen s tím rozdílem,že to po zahřátí musím vypnout a po novém startu je vše v pořádku. A VAG mlčí - není tam žádná závada...Asi tedy budu zítra tím šroubovákem škrábat a pak dám vědět.
vag tuto zavadu nezobrazuje ;)
Vag napise "precist zavady na zdruzenych pristrojich"
Nissan Primera SW 1,9 DCi
nexeo
Přispěvovatel

Příspěvek od nexeo »

Peete píše:
misoVW píše: Oskrabat srobovakom a prihnut tie kontakty trochu k sebe. Ak to nepomoze, zhodit nadobku a vyvarit s octom, alebo kyselinu citronovu. ;)
nova ve skodovce stoji asi 400,- ja ji kupuji za 250,- , nez se s tim vyvarovat, to jsem delal driv a stejne se mi to za 14dni vratilo, ze to zase blika ;)
Chlapi, dik moc za rady. Vzhladom na to, ze to stoji par korun, asi to rovno vymenim.
Audi A4, 8B, 3.0 TDI
Byrto
Přispěvovatel

Příspěvek od Byrto »

kua mam presne ten isty problem dnes rano idem si nastartovat -12 vonku oskrabavam okna sadnem do auta a tam mi to blika pipa.. som rychlo otvoril kapotu vody dost.. odmeral voda je do -23 stupnov.. vypol motor znova nastartoval a uz je vsetko ok..

akurat mi do zacalo dost nabielo dymyt..

cez co to vypustate ked menite nadobku? treba potom odvzdusnit alebo sa to samo odvzdusni ako na novsich avtach?
TDI
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“