Jakou spojku na Fabii RS cca 140kw?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
montoval jsem kovokeramiku od renovaku na leon Cupra R 2,0TSFI hledejte někde TommyCupra jezdí na poloslickách výkon cca 320ps a spojka drží auto opravdu funguje byla z removaku a přišla tam lamela jako z fabie RS takže bych se toho nebál...(origo spojka klouzala když mělo auto tento výkon oři 17000km) krouťák zjistím ;)http://club.autofun.cz/tommy-cupra/seat ... ra_af.html
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Re: Jakou spojku na Fabii RS cca 140kw?
Mám 439Nm a standartní lamela v pohodě drží. Chce to jen zacházet s ní s rozumem. Až odejde, dám tam HDS. Keramiku určitě ne.Karel26 píše:tak jestli kámoš nechce utrácet,tak stačí dát Keramiku lamelu od renovak.cz a vyjde mu na 5.500,- s dobírkou...
Já to mám na svém a funguje to skvěle a mám naměřeno 441Nm při 2.600 Ot./min.

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm