vyhrievanie čelného skla
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to okno ma 2 pulky a stava se ze traba nevyhriva jenom jedna pulka a bylo by divny ze by odesly obe.kdyz to zapnes tak po cca minute je to citit i hmatem jestli to jde. oprava je jen vymena okna pokud je to v nem.. a vetsinou je to chybnou obsluhou a opakovanym zapinanim... ma to totiz casovy rele.. a kdyz mas na okne led tak je lepsi ho oskrabat klasicky skrabkou nez trapit elektriku v okne
-
- Přispěvovatel
Okno
Mám Alhambru s vyhr.sklom,aj funguje,ale keď to zapnem,tak žiadne pohasnutie svetiel ani úbytok napätia na budíku nepozorujem.Skôr si myslím že pri výmene skla nezapojili kabeláž.Mne sa to stalo.
nasiel som plusove kable.. prud do nich ide.. akurat neviem pochopit preco to nevyhrieva.. viete emi niekto poradit kde najdem to kde sa okno pripaja na kostru?
dejdar- pisal ze nahore uprostred.. mozes mi to prosim ta nejak upresnit . popripade co treba rozobrat alebo demontovat..
dakujem..
dejdar- pisal ze nahore uprostred.. mozes mi to prosim ta nejak upresnit . popripade co treba rozobrat alebo demontovat..
dakujem..
SEAT ALHAMBRA 1,9 tDI 85kW
Toyota LC100 4,7 V8
Toyota LC100 4,7 V8
Tak sme to dnes s Matelkom rozhodili,a zistili sme nasledovne:
Napajanie do boznych konektorov ide,medzi tymi konektormi som nameral 2.7ohm(cize 1.35ohm/strana=pri 13.5V berie 1 strana 10A). Proti kostre som nezmeral nic. Teda problem zrejme je v nezapojenej kostre. Teraz otazka znie:kde najdeme konektor kostry? Mam dojem ze asi sa k nemu da dostat cez osvetlenie,ale nevieme ako sa toto vybera a nechcem cosi dolamat.
Diky,Tomas.
Napajanie do boznych konektorov ide,medzi tymi konektormi som nameral 2.7ohm(cize 1.35ohm/strana=pri 13.5V berie 1 strana 10A). Proti kostre som nezmeral nic. Teda problem zrejme je v nezapojenej kostre. Teraz otazka znie:kde najdeme konektor kostry? Mam dojem ze asi sa k nemu da dostat cez osvetlenie,ale nevieme ako sa toto vybera a nechcem cosi dolamat.
Diky,Tomas.
Nakoniec sme zavadu nasli. Ta kostra bola odtrhnuta z okna(ten vodivy pasik),preto to neslo. Pravdepodobne to pos..li ked menili fuseri okno v Autoskle a chceli to asi ututlat. Vyriesil som to tak,ze som 1 stranu pripojil o kostru,teda teraz to ide ako 2 odpory do serie,cize na polovicny vykon(ale lepsie ako nic). Takto to ma odber 10A.
Pre info,kostra je primontovana nad stropnym tapacirom,bolo treba zhodit clonky(bacha na haciky,my sme ich dolamali - keby ktosi mal zvysne,napiste Matelkovi(tomu tu,nie do STV!)),vymontovat 2 skrutky nad lampickou a dalo sa k tomu dostat zpredu stiahnutim stropu o cca 5cm.
Pre info,kostra je primontovana nad stropnym tapacirom,bolo treba zhodit clonky(bacha na haciky,my sme ich dolamali - keby ktosi mal zvysne,napiste Matelkovi(tomu tu,nie do STV!)),vymontovat 2 skrutky nad lampickou a dalo sa k tomu dostat zpredu stiahnutim stropu o cca 5cm.
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
KO oknogagoo píše:Aj ja využijem túto tému.
Mne vodičova strana vyhrieva úplne dokonale. No spolujazdcova nejde. Resp. ide ale asi len dve vlákna. Stretli ste sa stým niekto?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
prave riesim vyhrievanie predneho skla na sharane...sklo rano hreje ale gombik nefunguje...nesvieti kontrolka ked ho zapinam...cele som to rozobral a do spinaca 12v ide ale neviem kde to ide dalej...pozeram elsu ale neviem najst vyhrievanie celneho skla..vobec...
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK