Koukám že se ty předvolání nějak množí.Zajímalo by mě jestli je to všechno od jednoho člověka anebo se zaměřili na všechny co prodávají.Bugs.Bunny píše:Moje přítulka jde také podávat vysvětlení. Cosi přišlo na její adresu. Až se jí zeptají na něco jako diagnostika nebo tak něco tak si s ní o tom moc nepokecajíAž si předvolají mě, tak jim povím, že jsem od dotyčného něco koupil, ale bylo to zřejmě použité a netuším zda to bylo origo nebo né.
Nákup Vag-Com
Moderátoři: šulda, Moderátoři
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

Yamaha R1 110Kw

rek bych ze je to na jednoho cloveka a kdyz mne volala kriminalka tak se ptaly na diagnostiku vag com ale tu ja od toho cloveka nemam mam sice vag coma ale koupenej u Svobody primo u nej tak ze v pohoROBIG píše:Koukám že se ty předvolání nějak množí.Zajímalo by mě jestli je to všechno od jednoho člověka anebo se zaměřili na všechny co prodávají.Bugs.Bunny píše:Moje přítulka jde také podávat vysvětlení. Cosi přišlo na její adresu. Až se jí zeptají na něco jako diagnostika nebo tak něco tak si s ní o tom moc nepokecajíAž si předvolají mě, tak jim povím, že jsem od dotyčného něco koupil, ale bylo to zřejmě použité a netuším zda to bylo origo nebo né.
Tak doufám, že jste všichni ztratili paměť, email a MT vám někdo zneužil (pravděpodobně os. blízká) a na vaší adresu maximálně cosi došlo osobě blízké... takže já bych moc rád, ale sorry fízly 
Ono totiž ve finále by vám mohli chtít prokázat, že jste věděli, co kupujete a
v tom také 

Ono totiž ve finále by vám mohli chtít prokázat, že jste věděli, co kupujete a

GIV Variant TDi ???kW
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Slavkov píše:Tak doufám, že jste všichni ztratili paměť, email a MT vám někdo zneužil (pravděpodobně os. blízká) a na vaší adresu maximálně cosi došlo osobě blízké... takže já bych moc rád, ale sorry fízly
Ono totiž ve finále by vám mohli chtít prokázat, že jste věděli, co kupujete av tom také

Naposledy upravil(a) Bugs.Bunny dne 03 bře 2009, 16:20, celkem upraveno 1 x.
Pánové nevím co tady řešíte pozval bych vás tam všechny co máte klona nebo něco podobného. Řikejte si co chcete, ale je trochu nefer, když tu diagnostiku kupuje někdo za 20 000kč a pak to nějakej domácí kutil s knížkou "jak na to?" má doma za půldarma. Sakra já jsem prodal motorku na které jsem závodil, auto, vzdal se koníčku, zadlužil se, abych mohl stavit novej servis a vybavit ho diagnostikou. A najednou si tu někdo kupuje klony a dělá diagnostiku za 100kč. Kde to jsme akorád strhne trh nic jiného. Dneska má doma vagcom každej trouba. Z toho pulka jsou opravdu pacienti a kazí řemeslo. Všechny bych vás hnal. 

Sam mam origo VAG-COM pretoze robim na profi urovni a nemozem si dovolit aby mi nieco naslapalo nedajboze zdochol klon a pod. Ale ak ma niekto diagnostiku iba ako konicka tak strochou sikovnosti si zozenie klon, ktory mu na jeho ucely postacuje mu uplne postacuje. A ver do kseftov ne...re pretoze ani nema tusenia co a kde merat a pod. Jedine co stym vie spravit je vymazat pamat zavad.
Souhlasím s TDI tech.Ja jsem třeba tomu frajerovi zaplatil tolik že bych za to měl origo.Podívej se do jeho inzerátů a najdi jedinou zmínku o tom že jsou to klony.A nevím na co si tady hraješ.Stačí se podívat na to co jsi tady chtěl koupit ty.Co takhle si jít objednat třeba ty mapy do Škodovky?Asi špatná cena co?jeansx píše:Pánové nevím co tady řešíte pozval bych vás tam všechny co máte klona nebo něco podobného. Řikejte si co chcete, ale je trochu nefer, když tu diagnostiku kupuje někdo za 20 000kč a pak to nějakej domácí kutil s knížkou "jak na to?" má doma za půldarma. Sakra já jsem prodal motorku na které jsem závodil, auto, vzdal se koníčku, zadlužil se, abych mohl stavit novej servis a vybavit ho diagnostikou. A najednou si tu někdo kupuje klony a dělá diagnostiku za 100kč. Kde to jsme akorád strhne trh nic jiného. Dneska má doma vagcom každej trouba. Z toho pulka jsou opravdu pacienti a kazí řemeslo. Všechny bych vás hnal.
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Yamaha R1 110Kw

Yamaha R1 110Kw

Já, ale znám spousty takovejch co to nemaji jako koníčka, ale opravujou auta na černo a černym vagem diagnostikujou. To mi vadí, když to má nějakej Pepa z depa co si tim ladí svoje auto tak at ladí. Prostě mě štvou ty nehorázné náklady spojené s podnikáním od daní přes revize. A na druhou stranu někdo dělá na černo a směje se.... 

Tak neházej všechny do jednoho pytle.Ja jsem byl třeba v servise Škoda protože jsem byl pořád v nouzáku a frajer mechanik mi říká"to je jasný turbo cena 26000Kč + práce"Byla to prodřená hadička.V tu chvíli bych to měl radši u nějakýho Pepy z depa kterej tomu autu rozumí.jeansx píše:Já, ale znám spousty takovejch co to nemaji jako koníčka, ale opravujou auta na černo a černym vagem diagnostikujou. To mi vadí, když to má nějakej Pepa z depa co si tim ladí svoje auto tak at ladí. Prostě mě štvou ty nehorázné náklady spojené s podnikáním od daní přes revize. A na druhou stranu někdo dělá na černo a směje se....
Naposledy upravil(a) ROBIG dne 19 úno 2009, 21:34, celkem upraveno 1 x.
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Yamaha R1 110Kw

Yamaha R1 110Kw

Ked im klon staci. Mne nestacil. Mam origo a max. spokojnost.jeansx píše:Já, ale znám spousty takovejch co to nemaji jako koníčka, ale opravujou auta na černo a černym vagem diagnostikujou. To mi vadí, když to má nějakej Pepa z depa co si tim ladí svoje auto tak at ladí. Prostě mě štvou ty nehorázné náklady spojené s podnikáním od daní přes revize. A na druhou stranu někdo dělá na černo a směje se....
Když seš dobrej tak nemáš zapotřebí si kupovat klon ten originál se ti zaplatí. A pokud chceš zustat dobrej musíš mít aktuální soft, aby si byl pořád v obraze. Netvrdim že škoda originál servis je nejlepší sám jsem se s tim setkal. Je spousta neautorizovaných servisu, který jsou dobrý a mnohdy i lepší. Já sám mám autoservis a za práci svojí a svých mechaniku se nestydim jsou dobří.
Klon jsem si úmyslně nekoupil.Už jsem jednou psal že jsem o něj nestál a cenově jsem na tom rozhodně nevydělal.A origo se mi nemá z čeho zaplatit protože to mám pro vlastní potřebu a ne k výdělku.Spousta lidí má origo za míň než jsem platil já.Tohle bylo před lety když jsem to auto koupil.Byla to moje 1 nafta a o těchhle motorech jsem nevěděl nic.jeansx píše:Když seš dobrej tak nemáš zapotřebí si kupovat klon ten originál se ti zaplatí. A pokud chceš zustat dobrej musíš mít aktuální soft, aby si byl pořád v obraze. Netvrdim že škoda originál servis je nejlepší sám jsem se s tim setkal. Je spousta neautorizovaných servisu, který jsou dobrý a mnohdy i lepší. Já sám mám autoservis a za práci svojí a svých mechaniku se nestydim jsou dobří.
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Yamaha R1 110Kw

Yamaha R1 110Kw