Jak je to s technickou????

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

ROBIG píše:
Defmanik píše:
johny píše:já jsem měl na samolepce vyraženou dvojku a jezdil jsem do konce února. Stavěli mě i policajti a vše bylo ok
To jo policajt nepozná do kdy přesně STK platí podle známky, ale je platná pouze do data psaného v TP a nový systém zavedený na STK je připraven pro lustraci přímo na silnici. Nehledě na to kdyby se cokoli (nehoda) stalo tak je malér a zjistěj že je v podstatě vozidlo technicky nezpůsobilé a už se vezeš.
Policajt nepozná do kdy máš STK ale podívá se na datum v emisním průkazu a hned ví do kdy můžeš jezdit.Bez emisí není STK takže je musíš mít stejně jako STK anebo dřív.
BLBOST!!!!!!
policajt když chce tak ti zjistí do kdy máš STK na den přesně a i předchozí majitele k lustraci stačí rodný číslo a do 10 minut ví co vlastníš za auto nebo auta do kdy máš STK jestli nejsi stíhaný co máš už na triku adt. to samí platí i podle SPZ nejsem policajt a tohle vím asi by jste se divily co všechno jde....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tomas.cz
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Tomas.cz »

jj, to jsem koukal minulej tejden když řekli do vysílačky nejdřív SPZ auta a pak moje rodný číslo co všechno jim vylezlo, sice stáli za autem, ale stáhnul jsem si okýnko a pěkně to slyšel...
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

a helmese taky jeden co byl pořádně lustrovanej (LOL)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

Bóďa píše:Jenže emisní průkaz sebou vozit nemáš. :)
Přesně tak, průkaz emisí je přílohou velkého TP a ten sebou nevozíš a žádnej policajt ho po tobě nemůže chtít.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“