zkus to takhle, vytáhni tu horní hadičku do expansky a ucpi ji třeba svíčkou, štuplíkem, na expansku nasad hadici a dej ji do flačky s vodou, nastartuj a pokud ti pujdou bublinky těsnění pod hlavou KO a zavzdušnuje se ti topení milošOctavka píše:vcera jsem menil kab.filtr znacky Valeo, tim to nebude. Vrtulka je ok, je menena pumpa a je mosazna a navic pokud pridam plyn hadice ztvrdnou. Nejaky dalsi napad prosim?
Prava hadice do radiatoru topeni zhava a ta leva chladna, jen vysoke otacky hrejou obe.
Dekuji
Octavia 1,6 LX NETOPÍ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
-
- Aktivista
svůj dojem si potvrdíš zde http://www.vestirna.com/www2/_koule/index.phpOctavka píše:ale mam jeden poznatek
pokud pomackam hodne hadici treba ke chladici tu horni vpustni a dalsi male po prave strane motoru tak topeni funguje ze nenecham prsty u ventilace topeni az nechty palej a to je super.
Mam dojem ze bude nekde neco ucpane-nejaky spunt
nebo musíš okruh přepojit na hadici s vodou a druhou trubkou ti musí volně vytékat
miloš;)
-
- Aktivista
no ono se to rozpadá tak že máš G12 na výměnu kašleš a ona se tlačí ven v všechno zničí chladící kapalina se u starých aut mění každé dva roky jinak tě čeká podobné překvapení milošOctavka píše:taky byl meneno plast koleno-vyusteni z prave strany motoru-napojujo se tam hadicky jak smer chladic tak i smer topeni. Ale vymena byla protoze tenhle rozcestnik byl rozezrany chl.kapalinou ze se uplne rozpadal.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
přesně jak píeš asi přejít na zelenouOctavka píše:jo to beru, jinak nova nebo stara,vsechno to casem sezere, gumu ne ale plast. Maximalne tam hodit zelenou
já měním G12+ každí dva roky někdy i každý rok, v soustavě mám po 11 letech čisto jak po výrobě že bych našel někde za těsnícím kroužkem červený oxid to zatím ani omylem,
u feldy pikapa jsem musel přejít opět na G11 ta soustava šla jen srát na G12+, prostě to nebylo podchyceno od mlada miloš
-
- Aktivista
já mnohokrát prostě napojíš na tlakovou hadici a musí ti valit voda z druhé,
jednou mi netopilo na mazdě dovezené z ameriky Cu topení, bylo průchozí, všechno fachčilo, klapky těsnily, a nic, nakonec jsem pustil do topení nezředěnou kyselinu solnou a zas nic, za tři dny se vyloučil nějaká bílý sajrajt, jako by seprožrala nějaká barva, bílá,
mazda začala super topit,kyselinu nelze samozřejmě pustit do Al topení miloš
jednou mi netopilo na mazdě dovezené z ameriky Cu topení, bylo průchozí, všechno fachčilo, klapky těsnily, a nic, nakonec jsem pustil do topení nezředěnou kyselinu solnou a zas nic, za tři dny se vyloučil nějaká bílý sajrajt, jako by seprožrala nějaká barva, bílá,
mazda začala super topit,kyselinu nelze samozřejmě pustit do Al topení miloš
-
- Aktivista