Octavia GONG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
no mě šlo hlavně o to,..že při zkoušce akčních členů gong zní(rozlišuju gong a ten hnusnej pípák ) tak přece tam nebude jen tak,..jo a strejcovi na koktávce 1997 zní,..TDI tech píše:Kontrolka zapnutich pasov chodi po cane. Musel by mat canove budiky a canovy crash jednotku abg. Co r.v. 00 nema. Takze z kontrolky a gongu zapnutych pasov nebude nic. A aby bolo jasne tak u can budikov sa tea kontrolka s gongom kodovat sice da ale nema to ziadny vyznam pretoze kontrolka pasov a gong je natvrdo vlastnost ktora bude svietit a hucat furt. Proste kontrolu sice odkodujete ale ajtak bude fungovat furt aj je jedno ci ju nakodujete alebo nie. Je to implicitna vlastnost ktora funguje furt.
Vag-com byl je a bude 

Informaciu otom ze nemas zapnuty pas ide analogovo do crash jednotky a ta ju preposle do budikov po CAN-bus zbernici. Kapito!? Alebo inak povedane budiky nemaju analogovy vstup na kontrolu zapnutia pasov. Cize pokial mas canove budiky (druhe trojcislie 920)a canovu crash jednotku, tak ti to chodi implicitne a ked mas necanove budiky (druhe trojcislie 919) tak to nepojde.
Kupim elektroinstalaciu na Octu 1U TDI z L&K http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... 846#602846
-
- Nováček
Gong
Ahojte potřeboval bych poradit mám octavii modelový rok 2004 a chtěl bych si spustit gong,ale podle vašich návodů to spustí ten hnusnej pípák na světla,nevíte někdo proč tomu tak je? Can budíky(820),ještě se zeptám jak je to s maxidotem chtěl bych pořídit,stačí vyměnit budíky,nakodovat a pojedou nebo ne_? Děkuji
ja mam rv02 a veru zapnute pasy som vypol a bolo ticho, takze pasy sa daju vypnutTDI tech píše:Kontrolka zapnutich pasov chodi po cane. Musel by mat canove budiky a canovy crash jednotku abg. Co r.v. 00 nema. Takze z kontrolky a gongu zapnutych pasov nebude nic. A aby bolo jasne tak u can budikov sa tea kontrolka s gongom kodovat sice da ale nema to ziadny vyznam pretoze kontrolka pasov a gong je natvrdo vlastnost ktora bude svietit a hucat furt. Proste kontrolu sice odkodujete ale ajtak bude fungovat furt aj je jedno ci ju nakodujete alebo nie. Je to implicitna vlastnost ktora funguje furt.

Připoutanej samozřejmě jezdím, akorát se poutám až po startu a to pípání mi jde prostě na nervy

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG