no vidis to... zas sem to splet. ja myslel, za agr uz melo variabilni turbo..:-/ no uz je konec tejdna, tak mi to asi chvilema vypina a pletu si vsechno mozny:-D jj takhle to rad slysim ty nazory... a do tech trysek pujdu.. uz jen preventivne, preci jen 300tis a na motoru je i puvodni spojka, turbo, trysky... na nic nebylo sahnuto, tak at to postupne odchazi a ja budu menit.. i kdyz spojku asi udelam jeste predem...
Díky za rady. Trochu jsem o tom přemejšlel a chvili počkam. Postupně si seženu věci na předělání turba na VNT, pak tam přijde GT1749VA+S764+chip. At to neni o kompromisech
Nechci odbočovat od tematu "AGR 66kw + sprint 520(502)"
Na fóru je spoustu zkušenejch lidiček a dost porofíku pánové co naordinujete motoru AGR nejvhodnější kůru představuji si tak (130-150ps) Nechci závodničku ani lenocha kterej má problém při zapnuté klimatizaci předjíždět......
tak ja som tento vikend nahodil do AHU 502 najazdene tak 310tis rozdiel je evidentny aj palubak ukazuje pekne kraviny ale mozno aj nie lebo tie trysky ktore som vybral boli polepene karbonom na spickach az hruza....normalne mali boblule....
dymivost som nezbadal....
asi ale pojdu von a dame 764...
pokial nevadi dym siel by som do 764....
ale chysta sa kat OFF tak to mozno zacne potom viac dymit...tak neviem necham 502 a kat off
Vyměnil jsem jich desítky. AGR s 764 už teda kouří dost, pánové. Zvlášť v létě. To se na mě nezlobte.
Já doporučuju 502. Je to něco mezi a mají i dost potenciál pro případné 130PD turbo a chip. Pokud to nepůjde do extrému, kde se stejně musí udělat spojka IC atd, tak doporučuju ze zkušenosti 502. Je to optimál pro AGR bez softu a stačí i na solidní úpravu.
Delali jsme passata 66kw, prvni uprava byl lehci chip a 502trysky. Pan chtel vic tak tam slo 130pd turbo, prestavba cele regulace a novej sotwer a muzu rict ze to jelo i s 502kami velmi slusne..
na AGR zlatej stred.