propadava se brzda!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdravim vsechny nastal mi tento problem s propadajici se brzdou taky.Vymenil sem napravu za kotoucovku+novy hadice,trubky,desky a stoceny kotouce a uz sem ujel 1000km a nic se mi nezlepsilo.Po startu se pedal propada pod pulku, az naslapu tak zabira 1cm od vrchu ale hned po 0,5sec utika opet dolu.Pred vymenou mi to nedelalo ze starou bubnovkou byl pekne 1cm od vrchu tvrdy ipo startu a drzel porad stejne. Uz me to zacina dost stvat protoze sem to malem narval do autobusu kterej zahamoval a porad myslet na to ze dvakrat slapnu a potom to teprve poradne hamuje me nasira nejvic.Odzvdusnoval sem to nekolikrat a bez vysledku,tipuju to na tu jednotku ABS pac se mi stavalo uz drive ze zastavim na cerveny a najednou to ABS zešílelo a zacalo mi davat razy kdyz sem stal na brzde na miste.Pls neco poradte protoze takhle se neda jezdit
Seat Ibiza PD 6ti kvalt,KN filter,výfuk 60mm
nechapu to ztoho duvodu to jako kdyz mi vytece prasatko nebo praskne brzd.hadice tak me to uz nikdy nebude brzdit tak jako driv
a kdyz zastavim navic nekde v kopci a stojim na miste tak mi ten pedal klesa okamzite dolu a to na neho netlacim zadnou extra silou 

Seat Ibiza PD 6ti kvalt,KN filter,výfuk 60mm
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
mam podobny problem, len s tym rozdielom ze to auto skovo vobec nebrzdi, je to na zabitie.. G3 TDI GTI, skusal som to presne podla navodu vo VAG s aj po dokladnom odvzdusneni mi stale vypicuje ze mam odvzudnit predne kolesa... uz som z toho zufaly, dnes dokonca zacalo svietit ABS..poradte prosim...
VW G3 GTI TDI "20 jahre ", zatial seria
odvzdusni klasicky riadne aby striekala az kvapalina a uvidis.a3anko píše:mam podobny problem, len s tym rozdielom ze to auto skovo vobec nebrzdi, je to na zabitie.. G3 TDI GTI, skusal som to presne podla navodu vo VAG s aj po dokladnom odvzdusneni mi stale vypicuje ze mam odvzudnit predne kolesa... uz som z toho zufaly, dnes dokonca zacalo svietit ABS..poradte prosim...
zacalo to z nicoho nic alebo si nieco robil? vymena kotucov ci oblozenia? .
GIV var asz 4mot upraveny
no myslim ze to zacalo po tom ako roz povoloval zadny samostav na rucnu brzdu, nevracalo ho, tak som ho trosku rozhybal kliestami. je tam nejake tesnenie, ktore by mohlo prepustat vzduch ??
nemenil som ani dosticky a ani kotuce, pred cca 2 mesiacmi islo auto na STK, takze sa kompletne menila kvapalina a vtedy to brzdilo fajne, postupom casu sa to takto pohubilo... ale snad zajtra to odvzdusnim...
nemenil som ani dosticky a ani kotuce, pred cca 2 mesiacmi islo auto na STK, takze sa kompletne menila kvapalina a vtedy to brzdilo fajne, postupom casu sa to takto pohubilo... ale snad zajtra to odvzdusnim...
VW G3 GTI TDI "20 jahre ", zatial seria
zadní brzdy se dost blbě odvzdušňujou dělaji se tam vzduchový kapsy chce to častějc po sobě pak by to mělo být OKa3anko píše:no myslim ze to zacalo po tom ako roz povoloval zadny samostav na rucnu brzdu, nevracalo ho, tak som ho trosku rozhybal kliestami. je tam nejake tesnenie, ktore by mohlo prepustat vzduch ??
Zdravím, teď mi začal padat pedál při nastartovaným motoru až skoro na podlahu. Musím silně tlačit , ale vím jistě že to nedělalo, kontrola vedení hydrauliky nikde žádný únik ani kapalina se neztrácí, si říkám hlavní brzdový válec, ale teď jak to tu čtu tak nevím. Toledo II.Už to někdo pořešil, nebo odchází ty hlavní brzdové válce ???