Racingbox
Moderátoři: šulda, Moderátoři
můžu ti poslat schéma s návodem a uděláš si powerbox sám není to jen odpormilan8902 píše:Já ti rozumím. Ale musím znova připomenout, co jsem psal výše. Mým hlavním důvodem pro chiptuning je diplomová práce.:-)Prostě bych rád dělal diplomku na chiptuning, navíc jsem dělal i bakalářku,...než abych měl nějaký blbý téma. HOLD STUDIUM...i 7800 Kč je pro mě jako studenta dost...
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
škoda 120 L zábava
G7 GTD
myslis tu VIP verziu powerboxu kde bolo relatko ktore s oneskorenim pripajalo ten odpor co je socke verzii ?1pavel píše:můžu ti poslat schéma s návodem a uděláš si powerbox sám není to jen odpormilan8902 píše:Já ti rozumím. Ale musím znova připomenout, co jsem psal výše. Mým hlavním důvodem pro chiptuning je diplomová práce.:-)Prostě bych rád dělal diplomku na chiptuning, navíc jsem dělal i bakalářku,...než abych měl nějaký blbý téma. HOLD STUDIUM...i 7800 Kč je pro mě jako studenta dost...

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

Zdravím, mám možnost koupit používanej racingbox za 1.000,- a potřebuji nějakej názor jestli mám do toho jít. Nejde mi ani tak o to abych jezdil jako blázen, jenom spíš o to když budu nekoho na dálnici předjíždet tak ať mi to netrvá jako nejakému šneku a zamlouva se mi i snížení spotřeby. Mám VW Sharan II 66kw