Omega "C"-2.0 DTI-výpadky výkonu-přidána live data
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hele todle mi delal taky ten zazrak od Opla, a delala to vaha, tydle ksunty bez vahy tocej tak 4000 ot naprazdno. s odpojenou vahou to nejede ani na jednotku. Od Isuzu je jen 1,7 D,TD , DTI, sou i 1,7D i TD od Opla. 2,0 -2,2 Diesly sou cistokrevnej Opel. jinak podtlak zmeřís spesl pripravkem, nepodařilo se mi to nikde koupit. Ale pokud to rozjedes jako krava a slapnes na brzdu tak brzdí normalne jakmile slapnes v mžiku podruhe tak tvrdo a jedes dal, když to dela todle tak tej pumpe važne neco bude.zizalak píše:Kdepak se dá koupit takový budík, našel jsem samé tuningové zázraky, ale solidní měřidlo ne
ahoj zkus odpojit podtlakovou hadičku co vede na ovládání ventilu škrtící klapky hned vedle egr ventilu. Pokud po té pojede motor dobře je to vývěva. Je na to taková prasečina ucpat tu hadičku co vede k ventilu škrtící klapky. Funguje to bez toho jen občas se stane, že na vteřinku problikne na palubce diagnostika motoru.
live logy
Zkoušel jsem motor nalogovat ABCOM. Přikládám logy. Zaráží mě hodnoty na orázku číslo 4. Pump speed málo RPM ? a EGG Pulse ratio = 320% ?
Napadlo by někoho něco po prohlédnutí live dat?
Auto na volnoběh nechtělo jít přes 4000 RPM
Díky všem
Z.

Napadlo by někoho něco po prohlédnutí live dat?
Auto na volnoběh nechtělo jít přes 4000 RPM
Díky všem
Z.