a tohle zkrátí dráhy řazení, nebo i vzálenosi mezi rychlostma (1,3,5 a 2,4,6) ???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
skrati ti to pohyb hore-dole, do bokov musis riesit tu cast co je k tomu pripojenaturbo kamna power píše:
a tohle zkrátí dráhy řazení, nebo i vzálenosi mezi rychlostma (1,3,5 a 2,4,6) ???
Kulisek píše:Ahoj tak já mám hotovomám to na 5q Ibiza a posunul jsem to jen co to šlo aby fungovalo řazení mám jiný to táhlo než je na fotkách co řadíte dopředu a dozadu ten hliníkový odlitek tak jsem to posunul tak aby navadil ten kloubek a pusunul jsem to na osovou vzdálenost 10mm a projevilo se to pěkně nic extrémního to není,ale je to znát když to přeženete tak potom jde hůř řadit.No a u táhla pro ovládání do boku to jde posunout více,ale nechal jsem to taky na těch 10mm osovou vzdálenost.Projeto a je to citlivější,ale je nutné potom doladit i ty nastavováky,ale není problém jinak já ty čepy ze zadu odbrousil navrtal závit M5 do toho čepu vylisoval vrtnul dírku do táhel o těch 10mm v osách a nalisoval zalepil lepidlem Loctite a pojistil šroubkem M5 a přelakoval a uvidíme časem.
.Práce maximálně na 2hoďky i s vyndáním airboxu a odpojením váhy vzduchu k vůli přístupu.
Ahoj
p.s.pokud to bude OK půjdu ještě do dalšího posunutí