mTDI ALH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kluci potrebuju poradit protoze to auto jednou jede a jednou ne tedka tlacim 1.5B, cerpadlo mam na bohatosti na doraz, presadil jsem tahlo ale auto nejede od spoda plnej tlak to ma az ve 3tis
uz mi z toho jebe z ty regulace, neresil ste nekdo takovej problem? mam tam race520 vnt17ku myslim ze VA no proste z 96kw KKK, dekuju vsem za rady Venca

jj dal jsem vsechno zpet, problem bude ve ventilu vcera jsem se s tim sral, kdyz tlacim 1.5b tak tu packu na turbu co v ni je zavitnice z regulace mam asi tak v pulce jeji drahy, kdyz ji dam dolu tak mi to tlaci uplne nesmysl prez 2b a jede to jako krava a hnedAlesShi píše:a kdyz odpojis plechovku? dal jsi do ni druhou pruzinu?

- Baťa1
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ahoj ta pačka musí byt na tom dorazu lechce položena a do te banky musíš dat pak měkčí pružinu a hrat si stimSails píše:jj dal jsem vsechno zpet, problem bude ve ventilu vcera jsem se s tim sral, kdyz tlacim 1.5b tak tu packu na turbu co v ni je zavitnice z regulace mam asi tak v pulce jeji drahy, kdyz ji dam dolu tak mi to tlaci uplne nesmysl prez 2b a jede to jako krava a hnedAlesShi píše:a kdyz odpojis plechovku? dal jsi do ni druhou pruzinu?

VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
mistr ve sprintu do3,5ben 2016
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
mistr ve sprintu do3,5ben 2016
spíš tvrdší ne? aby to pozdějc omezovalo, když to ovládáš přetlakem nebo tam vložit totohttp://www.sportovniautodoplnky.cz/manu ... bc-silver/
tak jsem tady zase s jednou otazkou muzu mit hybrida toho 220 konovyho za slusny prachy ale otazka je snese to ten motor pri tak trosku slusnym zachazeni? to auto je jenom takova vikendovka kdy najede vetsinou kolem tech 300km prez tejden stoji v garazi a malo kdy s nim vyjedu na to mam delnika ale spis me zajima jak to bude fungovat na race 520, 12mm hlavou, FMIC, spojka z veruny s novym pritlacakem a lamelou oblozenou organikou, ta spojka asi bude klouzat co?