407 HDI EOLYS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pocul som to uz aj ja ale neviem lebo mne s tymto motorom chodi len jedna 307ma a tej to neblika a regeneruje jej to tak neviem.ked to bolo zapchate tak padalo to do nudzoveho..a ani som sa so ziadnym autom nestretol ze ked prebieha regenerace ze to nejako oznamuje.ja na mojom aute som to nevedel kedy to robilo.
Peugeot 307 SW 2.0 HDi 100kw
Zdravím,mám dotazek,P 307 HDI 2.0 79 KW... jede jako atmosfera,vyčistil sem Fap filter,popravil nějaké podtlaky... atd... ale stale beze změn... kontrolka ted nesvití,chvíli svitila a auto šlo jen do 2800ot/min ale po smazaní zavad už nesvítí auto jde vytočit,ale nemá výkon... po diagnostice jsem zjistil,že snimáč ukazuje rozdíl před a za Fapem 0,0 Mbar.. Myslíte,že je ko?Kolik zhruba stojí nový snímač?? Díky.
Re-volt píše:Zdravím,mám dotazek,P 307 HDI 2.0 79 KW... jede jako atmosfera,vyčistil sem Fap filter,popravil nějaké podtlaky... atd... ale stale beze změn... kontrolka ted nesvití,chvíli svitila a auto šlo jen do 2800ot/min ale po smazaní zavad už nesvítí auto jde vytočit,ale nemá výkon... po diagnostice jsem zjistil,že snimáč ukazuje rozdíl před a za Fapem 0,0 Mbar.. Myslíte,že je ko?Kolik zhruba stojí nový snímač?? Díky.
Snímačem mám na mysli ten bazmek,diferencialního rozdílu tlaku....