Milos, ozaj sa da ten spatny ventil normalne kupit. Je to origo na padanie nafty, zadny ostikovac. Ked chces dodam Ti ich kolko chces, ale stoji tusim okolo 10€ 1ks.
misoVW píše:Milos, ozaj sa da ten spatny ventil normalne kupit. Je to origo na padanie nafty, zadny ostikovac. Ked chces dodam Ti ich kolko chces, ale stoji tusim okolo 10€ 1ks.
už jsem to mišo objevil, já jen abych byl připraven,
ty ventily jsou kolem 260 korun podle průměru má tam tři druhy a pumpička univerzální 430 korun dík miloš
inak neviem ako vy ale ja som si toto domontoval do fábie 1.9 TDI 2004 a akurát som si zavzdušnil systém a padala mi nafta, tak som sa na to v..l a teraz je všetko ok, to čerpadlo nemá problém to naťahať takže takéto srandy netreba:DD
Šťastný to člověk. Mě nafta začala padat poslední dobou tak to chci řešit nějakým lepším způsobem než lítat s kanystrem a blbnout okolo toho když by stačilo toto nebo mě napadlo dražší řešení a to vřadit tam někam facetku
mito85 píše:inak neviem ako vy ale ja som si toto domontoval do fábie 1.9 TDI 2004 a akurát som si zavzdušnil systém a padala mi nafta, tak som sa na to v..l a teraz je všetko ok, to čerpadlo nemá problém to naťahať takže takéto srandy netreba:DD
tenhle problem maji totiž jenom rotačky ( 66kw a 81kw coz ve fabii neni )
mito85 píše:inak neviem ako vy ale ja som si toto domontoval do fábie 1.9 TDI 2004 a akurát som si zavzdušnil systém a padala mi nafta, tak som sa na to v..l a teraz je všetko ok, to čerpadlo nemá problém to naťahať takže takéto srandy netreba:DD
To mě vždycky na Boschovi sralo, že to nedával...sice je to možný zdroj dalšího přisávání ,ale určitě to potěší startér...kterým se to někde na cestě nebo u lempla musí natáhnout....