problem s tachopro
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tady to máš:CHLOUBIK píše:A prosím Vás kde ten konektor najdu??a jaké že to potřebuju udělátko???
a jaký soft???Dost by mě zajímalo jelikož jsem dával jinej motor a ten má nalítáno méně km.
děkuji
http://rapidshare.de/files/14060525/Golf_III.zip.html
Je tam prográmek pro VDO i pro MM. Taky je tam plánek zapojení (na paralel - jen drát na drát) včetně dokumentace pro úplné laiky.
Je to tam samozřejmě napsáno, ale přesto upozorňuji: je to pouze pro DOS, resp. čistokrevný command-line režim ve WIN95/98.
Děkuji Vám moc.Ale jsem z té stranky blbej,nejde mi to stáhnout
.ale to bude nejspíše tím že se to musí koupit co??
nebo dělám já něco špatně???zdali je ten program volnej a někdo ho má tak prosím o zaslání na chloubik@seznam.cz Předem Děkuju

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Ide to uplne jednoducho...
Kliknes tu na odkaz, kliknes na FREE a do okienka vpises kod a stlacis DOWNLOAD. Ale nemozes pouzivat FlashGet .
Kliknes tu na odkaz, kliknes na FREE a do okienka vpises kod a stlacis DOWNLOAD. Ale nemozes pouzivat FlashGet .
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
- ghoust
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
jestli myslis tohle http://rapidshare.de/files/14060525/Golf_III.zip.html tak ja sem myslel jiny kabel.Raptor181 píše:Ved tu ho stiahnes...pozri par prispevkov vyssie..
z tacho prog danglu do obd v aute, ne kabel z LPT na konektor na budikach
Re: problem s tachopro
mam stejny problem na golfu iv,nemusi se tam vytahnout nejaka pojistka nebo nejaky pin z budiku???Rasto píše:kupil som si kabel aj tachopro.Prve co som skusil je passat B5.Bohuzial mi to vobec nejde.Vyberiem si Volkswagen,potom Passat B5 len mi to prebehne ako keby sa to nespojilo.No ked dam anzeigen der kennumer tak mi tam vypise tym budikov a este nieco.mam to pripojene cez com port. Neviete niekto poradit co to moze byt.
VW PASSAT 96KW,02
Re: problem s tachopro
HUMMER píše:mam stejny problem na golfu iv,nemusi se tam vytahnout nejaka pojistka nebo nejaky pin z budiku???Rasto píše:kupil som si kabel aj tachopro.Prve co som skusil je passat B5.Bohuzial mi to vobec nejde.Vyberiem si Volkswagen,potom Passat B5 len mi to prebehne ako keby sa to nespojilo.No ked dam anzeigen der kennumer tak mi tam vypise tym budikov a este nieco.mam to pripojene cez com port. Neviete niekto poradit co to moze byt.
Nie