superb -drzi otacky.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- marena tdi
- Aktivista
100% dej všude stejnej rozměr a je klid
normálně se to účtuje v hodinové sazbě x počet dní co s tím strávíš než na to přijdeš naposled to nenapadlo 2 servisy předemnou a zůčtovali zákazníka o neuvěřitelných 8820,- za diagnostiku a provedené práce s výsledkem 0! ber tuto radu jako dárek k vánocům 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- marena tdi
- Aktivista
chlapi tak jestli to fakt bude tohle tak fakt diky.problem je to ze to je zase Taxi. jeste staly zakaznik tak ze nejake silene uctovani nebude.je fakt ze jsem tak uz zmeril kde co. prisel jsem na nejake drobne zavady kde jsem myslel ze by mohlo dochazet prisavani vzduchu.ty pneumatiky si donesl sam a ja je mu tam jeste nasazoval.ani za boha mne nenapadlo to kontrolovat.dotycny taxikar je totiz neomylny clovek ktery vsechno vi
tak ze zase dalsi zkusenost do zivota.DIVERUJ ALE PROVERUJ.chlapi diky.ted jdu jeste zasklivat octavku.
mara

tak ze zase dalsi zkusenost do zivota.DIVERUJ ALE PROVERUJ.chlapi diky.ted jdu jeste zasklivat octavku.

Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
tak už jen z toho důvodu bych mu to naůčtoval všechno ví a další dobrou zkušenost si od tebe rád zakoupí
jak dlouho jsi to řešil?

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- marena tdi
- Aktivista
marena tdi píše:chlapi tak jestli to fakt bude tohle tak fakt diky.problem je to ze to je zase Taxi. jeste staly zakaznik tak ze nejake silene uctovani nebude.je fakt ze jsem tak uz zmeril kde co. prisel jsem na nejake drobne zavady kde jsem myslel ze by mohlo dochazet prisavani vzduchu.ty pneumatiky si donesl sam a ja je mu tam jeste nasazoval.ani za boha mne nenapadlo to kontrolovat.dotycny taxikar je totiz neomylny clovek ktery vsechno vi![]()
tak ze zase dalsi zkusenost do zivota.DIVERUJ ALE PROVERUJ.chlapi diky.ted jdu jeste zasklivat octavku.mara
neomylný??ta to bude určitě Frenky,nebo Citron,ne??
- marena tdi
- Aktivista
na 100% to je ono.protoze jsi na to stezuje od doby kdy jsem mu prezul predni kola.jen ze ja tam jeste menil xenon a on si to spojil s tim ze to dela od doby kdy jsem mel svetlo venku.cituji - vy jste tam neco odpojil pri tom jak jste mi menil xenon protoze od te doby mi to auto blbe jezdi.proste TAXIKAR
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
- marena tdi
- Aktivista
pan taxikar.sam si je objednal prez internet aby nahodou nekdo jiny nevydelalLadas píše:proto bez milosti účtovat! kdo dodal kola?

No pěkný tak proto ti říkám nebuď blbej nech si to zaplatit!Malý přirovnání je to něco podobnýho jako když pojedeš chlastat,postavíš na křižovatku mávneš si dročku a řekneš mu šéfe potřebuju odvézt odsud 6km a tady mám svojí naftu v pet flašce.Odveze tě? Myslím že ne spíš tě ještě seřve co si to dovoluješ,a takový známý nebo stálý zákazník to taky nebude když si vykáte nebo jo?
no a to samé je s těma gumama....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- marena tdi
- Aktivista
tak ho teda zuctujem.za blbost se plati.a ja uz budu priste vedet.diky moc za velice cene rady.Ladas píše:No pěkný tak proto ti říkám nebuď blbej nech si to zaplatit!Malý přirovnání je to něco podobnýho jako když pojedeš chlastat,postavíš na křižovatku mávneš si dročku a řekneš mu šéfe potřebuju odvézt odsud 6km a tady mám svojí naftu v pet flašce.Odveze tě? Myslím že ne spíš tě ještě seřve co si to dovoluješ,a takový známý nebo stálý zákazník to taky nebude když si vykáte nebo jo?

- marena tdi
- Aktivista