superb -drzi otacky.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

marena tdi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od marena tdi »

tak ze koukam na ty gumy. a ejhle. zadek 205 /55 -16 predek 205 /60-16
myslite ze by byl tady ten zakopany pes?
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

může, když dáš dopředu ty menší, mělo by to přestat, ale pravděpodobně bude zas blikat ASR nebo aspoň víc zasahovat
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

100% dej všude stejnej rozměr a je klid ;) normálně se to účtuje v hodinové sazbě x počet dní co s tím strávíš než na to přijdeš naposled to nenapadlo 2 servisy předemnou a zůčtovali zákazníka o neuvěřitelných 8820,- za diagnostiku a provedené práce s výsledkem 0! ber tuto radu jako dárek k vánocům ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
marena tdi
Aktivista

chlapi tak jestli to fakt bude tohle tak fakt diky.problem je to ze to je zase Taxi. jeste staly zakaznik tak ze nejake silene uctovani nebude.je fakt ze jsem tak uz zmeril kde co. prisel jsem na nejake drobne zavady kde jsem myslel ze by mohlo dochazet prisavani vzduchu.ty pneumatiky si donesl sam a ja je mu tam jeste nasazoval.ani za boha mne nenapadlo to kontrolovat.dotycny taxikar je totiz neomylny clovek ktery vsechno vi :D
tak ze zase dalsi zkusenost do zivota.DIVERUJ ALE PROVERUJ.chlapi diky.ted jdu jeste zasklivat octavku. :) mara
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

tak už jen z toho důvodu bych mu to naůčtoval všechno ví a další dobrou zkušenost si od tebe rád zakoupí ;) jak dlouho jsi to řešil?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
marena tdi
Aktivista

cca od oběda.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

to je jasný, že dát všechny gumy stejný, ale na zkoušku, kdyby je prohodil, toto by mělo přestat nebo kdyby odpojil ABS
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

marena tdi píše:chlapi tak jestli to fakt bude tohle tak fakt diky.problem je to ze to je zase Taxi. jeste staly zakaznik tak ze nejake silene uctovani nebude.je fakt ze jsem tak uz zmeril kde co. prisel jsem na nejake drobne zavady kde jsem myslel ze by mohlo dochazet prisavani vzduchu.ty pneumatiky si donesl sam a ja je mu tam jeste nasazoval.ani za boha mne nenapadlo to kontrolovat.dotycny taxikar je totiz neomylny clovek ktery vsechno vi :D
tak ze zase dalsi zkusenost do zivota.DIVERUJ ALE PROVERUJ.chlapi diky.ted jdu jeste zasklivat octavku. :) mara

neomylný??ta to bude určitě Frenky,nebo Citron,ne??
marena tdi
Aktivista

na 100% to je ono.protoze jsi na to stezuje od doby kdy jsem mu prezul predni kola.jen ze ja tam jeste menil xenon a on si to spojil s tim ze to dela od doby kdy jsem mel svetlo venku.cituji - vy jste tam neco odpojil pri tom jak jste mi menil xenon protoze od te doby mi to auto blbe jezdi.proste TAXIKAR
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

proto bez milosti účtovat! kdo dodal kola?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
marena tdi
Aktivista

Ladas píše:proto bez milosti účtovat! kdo dodal kola?
pan taxikar.sam si je objednal prez internet aby nahodou nekdo jiny nevydelal :D tak ty 2 co mu prisly jsem mu hodil na predek no a od te doby to dela neplechu. muj problem mel jsem to hned zkontrolovat.divej se kolik je hodin a ja jeste trcim v robote. (wallbash)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

No pěkný tak proto ti říkám nebuď blbej nech si to zaplatit!Malý přirovnání je to něco podobnýho jako když pojedeš chlastat,postavíš na křižovatku mávneš si dročku a řekneš mu šéfe potřebuju odvézt odsud 6km a tady mám svojí naftu v pet flašce.Odveze tě? Myslím že ne spíš tě ještě seřve co si to dovoluješ,a takový známý nebo stálý zákazník to taky nebude když si vykáte nebo jo?

no a to samé je s těma gumama....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
marena tdi
Aktivista

Ladas píše:No pěkný tak proto ti říkám nebuď blbej nech si to zaplatit!Malý přirovnání je to něco podobnýho jako když pojedeš chlastat,postavíš na křižovatku mávneš si dročku a řekneš mu šéfe potřebuju odvézt odsud 6km a tady mám svojí naftu v pet flašce.Odveze tě? Myslím že ne spíš tě ještě seřve co si to dovoluješ,a takový známý nebo stálý zákazník to taky nebude když si vykáte nebo jo?

no a to samé je s těma gumama....
tak ho teda zuctujem.za blbost se plati.a ja uz budu priste vedet.diky moc za velice cene rady. :)
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Nikde som nenasiel odpoved ci to pomohlo?
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
marena tdi
Aktivista

tak ve 23.00 se mi uz nechtelo pickovat s kolama.byla jeste jina prace :)
dneska bude prehoz
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“