prave kvoli tomu EDS co sa neda vypnut .macoo21 píše:a preco by na to nebol vhodny,
Haldex
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jaj no ved ano. ale rj haldexu upravena na to aby len vypinala vtedy ked musi a nie spinala vtedy ked sa jej chce stoji asi 1500-2500 eur zalezi na co ma byt urcena....marquee píše:Pokud vím tak pohárová rallycrosová fabie používá Haldex upravenou řídící jednotkou ale to bude asi trošku složitější zásah
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
je to pravda ja ty cidla nevytahl umyslne ale kdyz jsem auto koupil tak nejaky dobrak prede mnou prosrouboval dlouhe srouby na kola az do ctecich kleci abs ty se skrivily a zlikvidovali cidla abs tak jsem je vytahl at zjistim co je tam za problem a nemelo smysl je davat zpet kdyz byly o cm kratsi a haldex funguje suprovne a bez jakychkoliv problemu
A jak je mozne ze ti ten haldex spina kdyz rj nema povely od zadni napravy? Asi proto ze si jednotka mysli ze kola stojej tak je haldex porad seplej.Je to tak?LUIGI124 píše:je to pravda ja ty cidla nevytahl umyslne ale kdyz jsem auto koupil tak nejaky dobrak prede mnou prosrouboval dlouhe srouby na kola az do ctecich kleci abs ty se skrivily a zlikvidovali cidla abs tak jsem je vytahl at zjistim co je tam za problem a nemelo smysl je davat zpet kdyz byly o cm kratsi a haldex funguje suprovne a bez jakychkoliv problemu
-
- Přispěvovatel
-
- Nováček
včera jsme byli létat u nás na trojáku...a podařilo se mi po určité době a taháním ručky do zatáček poplést abs...rozvítila se mi kontrolka abs a haldex v pohodě fungoval dál a brzdilo to bez abs...nešlo by to nějak softwarově vypnout aby se rozsvítila kontrolka?? když vytáhnu pojistku tak to odpojí haldex..
-
- Sběrač informací
haldex
no já to mám překopané na trvale 4x4 ale nemám tam RJ haldexu, tudíš nemám ani ESP ani ABS a ted je to teprve to pravé auto
Re: haldex
Jako že haldex jede furt joo??je na tohle stavěnej??Radek Obadal píše:no já to mám překopané na trvale 4x4 ale nemám tam RJ haldexu, tudíš nemám ani ESP ani ABS a ted je to teprve to pravé auto
Octavia II 1.9Tdi 77kw...226Hp...467Nm
GII 1.9 Tdi 110kw 4x4... 324ps.. 520Nm
Fabia RS 96kw blt..+soft MAHA....M volesofty
GII 1.9 Tdi 110kw 4x4... 324ps.. 520Nm
Fabia RS 96kw blt..+soft MAHA....M volesofty
Re: haldex
1. generace urcite ne, coz je na blbnuti ale nepodstatny, do normalniho provozu jedine v pripade, ze jsi dostatecne majetny na castejsi vymenykosta103 píše:Jako že haldex jede furt joo??je na tohle stavěnej??Radek Obadal píše:no já to mám překopané na trvale 4x4 ale nemám tam RJ haldexu, tudíš nemám ani ESP ani ABS a ted je to teprve to pravé auto