Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Bóďa píše:Minimálně ( na turbu ), nebo mezikus. Nedávno jsem jich nechával vyrobit sedm.
a kdyz mas tohle turbo, tak drzak motoru mas klasika G3 nebo si musel dat ten tvj spesl? pripadne na kolik by prisel a taky na kolik by prisel ten mezikus mezi velky turbo a 130 svody, dik
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Zdar, musim Ti pochválit krásně odvedenou práci tady výše... Myslím ten návod. Měl jsem takovej dotaz. Ty předělávky, co jsi tu nafotil, tam používáš rotační čerpadla z TD? Že mi tam chybí káble k čerpadlu. Já teda přesně nemám zmapovaný, k čemu vlastně ta elektrika v čerpadlu je a bylo by to asi na dlouhý popisování, ale takto upravený to má srovnatelný parametry? Samozřejmě neberu v potaz kouřivost, kvůli ní to neděláme, že?
Dík.
To čerpadlo je postavené přímo pro TDI, upravené pro mechanické ovládání lankem. Elektronika je tam především kvůli emisím a měkčímu chodu motoru.
Parametry srovnatelné.
MORE POWER? DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Než sem si to tu přečetl tak jsem založil novou diskuzi, to se omlouvám, ale patří to spíš sem. Měl bych dotaz, včera na D1 mě zcela opustil motor 1,9TD v Transporteru r.v.95 a slyšel jsem že tam pasuje 66kW TDi i na převodovku, ale zkušenost je u mne nulová. Můžeš mě poradit pliiz??
taky bych měl par dotazu.Zamyšlím nasypat 130PD do G3 ale chtěl bych zachovat i s el. a RJ .Dělal to už někdo?Aspon nejaky PDečko
1.vejde se tam vubec ,myslim kvuli turbu.Podle fotek je tam to 110 přilepeny skoro na stěně.
2. Držak na bloku budu muset dat asi ten spešl,co?.
3. Co s RJ? malej štekr je jasnej ale co s tou velkou skartkou z ní jsou draty jen ke starteru a zbytek vede na ty barevny štekry pod mechanizmem stěraču.