Co rikate na tuhle skladacku??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak tu RS som chcel kupit ja
, bola na drazbe v BA a pochadza z vychodu SK, predana bola za 3350 eur, bola burana na predok ale tak ze je troska zvlnena aj strecha na pravej strane pri sibri, je uz po druhej buracke lebo bola uz striekana a na zadnom lavom blatniku je niekde min 1cm gytu, akurat co sa na nej zmenilo tak je zvnutra vytepovana lebo predtym boly tie sedacky neskutocne spinave, az mi ich luto bolo. toto auto jedine dat do kopy a poslat do sveta 
Bora ARL 4 motion
tak interier mela fakt vonavej takze me ten lak nepalil a ze sem udelal vsechny veci skoro nove to byla noda kdybych mel tolik znamich v servisech a sikovnym lidi okolo tak by to stalo poradnou palbu ale zas mam vse novwe vim co ridim a co to umi to auto nemusim se bat ze nepojede ale maximalni usili nekdy uz jsem to chtel aj prodat do AAA ale nechteli to 
Je třba si taky uvědomit, že auto které bylo trochu více bourané (ať už bylo sebelépe opravené) prostě bourané bylo a tím pádem, tedy kleslo na ceně. Hodně lidí od nás si tuto skutečnost nepřipouští. Na západě je běžnější že majitel po nehodě ztratí důvěru k vozu a koupí raději nové. Nemyslím teď důvěru k vlastnostem jízdním, ale třeba k tomu že vozidlo bude mít stejné bezpečnostní parametry v případě opakované nehody, že po opravě vydží karoserie a plechařina stejně dlouho bez koroze jako kdyby se neopravovalo, že všechny součásti (včetně interiéru) budou stejně pevně usazeny jako u nebouraného vozu, tedy že vozidlo bude mít stejné užitné hodnoty s jakými bylo prodáváno. Když píšu bourané, tak tím nemyslím výměnu světla a nárazníku, ale zásah do karoserie (rovnání, svaření). Ale už tady to začíná, nač kupovat 6ks originál držáků "ozdobné" lišty dveří za 400,-Kč, když "stejnou" funkci nahradí čtvrtka tuby silikonu za 25,-Kč?
Tady u těch fotek je mi s podivem, že když bazarnící nafotili 30 fotek včetně detailu ovládacích prvků stahování oken, proč prostě nepřidali dvě fotky motorového prostoru a šavlí, když to je podle mě to hlavní u auta, které je levnější protože, stačí jenom dolakovat!!!
Tady u těch fotek je mi s podivem, že když bazarnící nafotili 30 fotek včetně detailu ovládacích prvků stahování oken, proč prostě nepřidali dvě fotky motorového prostoru a šavlí, když to je podle mě to hlavní u auta, které je levnější protože, stačí jenom dolakovat!!!
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
protoze ten motor bude poradnej lego kousek
pred 3 mesici se prodavala zluta FRS o prodavali predtim v praze uplny srot za 95 tisic a tak jsem cekal kdy se obevi na netu a trvalo to 2 mesice a byla pryc ale fotky mootoru tak nebyli radeji a stale 165 najednou ale ten interier byl hnus fialovej tak ten motor musel taky vypadat pekne takze mooc investic ale prodala se
moja rec. Ak bolo vobec burane.Podla fotiek tu len vsetci spekulujete a pritom moze byt pravda uplne inde. Kto nevidel osobne,nemoze o tom aute ani nic povedatmisoVW píše:netreba pozerat jak bolo auto burane, ale jak je spravene.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
ja som ju videl osobne aj som v nej sedel tak viem aka bola, jedine co sa na nej zmenilo tak je vytepovana a umyta, ale to som uz pisal. chcel som ju zobrat ale isla do CZ, chlap ju chcel robit ale asi si to rozmyslel a dal ju rovno do bazarulubomt píše:moja rec. Ak bolo vobec burane.Podla fotiek tu len vsetci spekulujete a pritom moze byt pravda uplne inde. Kto nevidel osobne,nemoze o tom aute ani nic povedatmisoVW píše:netreba pozerat jak bolo auto burane, ale jak je spravene.
Bora ARL 4 motion
http://auto.bazos.cz/inzerat/5105852/SK ... v-2004.php TOHLE JE TO ZLUTA SKLADACKA KDYYBSTE VIDELI JAK TO BYLO ROZBITE UPLNE MOTOR O.K ALE TEZCE BOREC TO KUPIL TAK PRED 2 MESICI A UZ TO DAVA PRYC..PEKNY A SPOLEHLIVY VUZ ALE FOTKY MOTORU TAKY NIKDE