To teď nevim ale když delam zakladní nastavení skupina 98 tak v poli 1 a 2 jsou hodnoty o něco vyšší než je předepsaná pod tabulkou
V poli 1 - 4,28 ,pole 2 - 4,04 ,pole 3 - 0100-spínač volnoběhu sepnut ,4 - 00
Co najdu v měřene hodnoty skupina 7?
kačák píše:Ahoj kluci, mám podobný problém. Felicia 1,3 MPI za studena drží 2000 otáček, za tepla otáčky pomalu klesají a volnoběh drží v pohodě. Udělal jsem vyčištění klapky, reset klapky programem SIMOS Manager a VAG základní nastavení.
Dělal jsem to aspoň desetkrát, ale pořád stejný problém.
V závadách samozřejmě nic.
Prosím o radu, už nevím co s tím. Dík
asi děláš někde chybu neplníš přesný postup resetu nebo nekontroluješ hodnoty po základním nastavení prostě nesedí aklapka je vháji
zkošel jsem klapku i štelovat ale pošteluješ jednu hodnotu a poděláš druhou miloš
No jestli je čistá, netahá za ní lanko, je udělanej factory reset, základní nastavení a je v pořádku kabeláž mezi jednotkou a klapkou tak to řeší výměna klapky, když tohle všechno projdu a pořád to blbne tak dám novou klapku, samo je chvilku obava jestli to bude ok ale zatím mě to vyšlo
Tomas.cz píše:No jestli je čistá, netahá za ní lanko, je udělanej factory reset, základní nastavení a je v pořádku kabeláž mezi jednotkou a klapkou tak to řeší výměna klapky, když tohle všechno projdu a pořád to blbne tak dám novou klapku, samo je chvilku obava jestli to bude ok ale zatím mě to vyšlo
tome máš v základním nastavení kontrolovat ustálené hodnoty nevím z hlavy ale je tam neco kolem čtyř je to tam dole napsíno ve visu co to má ukazovat a když je tam kolem dva tak to dělá tento případ
zkoučel jsem ji štelovat kletěma nakonec jsem si ji připl na stěnu dílny miloš
Tomas.cz píše:No jestli je čistá, netahá za ní lanko, je udělanej factory reset, základní nastavení a je v pořádku kabeláž mezi jednotkou a klapkou tak to řeší výměna klapky, když tohle všechno projdu a pořád to blbne tak dám novou klapku, samo je chvilku obava jestli to bude ok ale zatím mě to vyšlo
Výměna !!! to mě vubec nepotěšilo
Akorat nechápu že než jsem ji vyčistil tak akorát lechce kolísal volnoběh ale ted je to mnohem horší.
Hlavně to pomalé klesání otáček!