H4

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kornout
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Kornout »

P.TAZZ píše:Nářez to je,ale kdyby člověk věděl že mu za dva dny nerupne,to by mi z toho potom taky asi rupnul. (noteeth)
A co záruka? Já s tím u Osramu problém nemám, samozřejmě že né po roce.
Jinak snad všechny tyto výkoné žárovky maj přehžavené vlákno, tudíž zkrácený interval výměny.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Taky jsem měl H4, popis ( Made in USA), ale v průměru životnost měsíc.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

koupil jsem pred 4 roky od EUFAB plnene xen. plynem, takove baleni v plastu s bronzovym papirem uvnitr. 5 Jahre Garantie. ...tak si ji uzivam (noteeth) Prdnou minimalne 2x do roka, ale vzdy jen prijdu, ukazu a dostanu novy ... uz me tam znaji a rovnou po nich sahaji (LOL)

Vymena je sice pruda, ale svitej dobre a na to, jak byly drahy, tak uz se mi hodne vyplatily (LOL) (LOL) (LOL)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

Forest píše:koupil jsem pred 4 roky od EUFAB plnene xen. plynem, takove baleni v plastu s bronzovym papirem uvnitr. 5 Jahre Garantie. ...tak si ji uzivam (noteeth) Prdnou minimalne 2x do roka, ale vzdy jen prijdu, ukazu a dostanu novy ... uz me tam znaji a rovnou po nich sahaji (LOL)

Vymena je sice pruda, ale svitej dobre a na to, jak byly drahy, tak uz se mi hodne vyplatily (LOL) (LOL) (LOL)
No čoveče dej mi taky kontakt to by se i vyplatilo. (noteeth)
urgi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od urgi »

Aj pre mňa :D
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
honzamares
Přispěvovatel

Příspěvek od honzamares »

Až nás tam bude chodit 100 a budem si podávat kliku od dveří- tak to nás budou milovat :)
mTDi v lodičce 19' - zatím spotřeba 8x menší než s bengem :)
nový diesel mazlík v rodině :) Nissan Navara 2.5TDi 171k
ratas
Sběrač informací

Příspěvek od ratas »

A mate nekdo zkusenosti s univerzalnima xenonama? Myslim ty co se daji primo do patice a ke kazdemu je i ridici elektronika? ted jsem jedny dostal, jenze misto H1 jsem dostal H7, takze ani nevim jak to sviti. Stalo to asi 5000,- Kdyby nahodou mel nekdo na vymenu za ty H1, tak to rad vymenim.
Toledo 1L 1,9 TDi
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Ty Osramky sem měl minimálně dva roky a ač přežhavovaný, tak mi nepraskly... Když člověk při jízdě používá "fuzzy logiku" a furt nepřepíná a nebliká na každýho jak divej, tak mu vydrží dlouho ;)
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

No, já koupil taky ty silverstary. mám teda zvlášť tlumený (H7) a dálkový (H1) svítí to fakt suprově, dálkový tam mám ještě pořád, ale tlumený praskly, zajímavé že tak po půlroce obě v jeden den :o , naštěstí ve dne. I když jsem za ty 4 žárovky dal kolem litru, tak mě nenapadlo to jít reklamovat - škoda. Koupil jsem normální Helly za 50 Kč a už rok svítí :) , sice hůř, ale když se musí celej den i v létě, tak už jsem to neriskoval.

Asi bych pak zkusil ty xenonový výbojky do normálních patic, ale až to uvidim na vlastní oči a až to cenově klesne. Když se svezete s autem s xenonama, tak už nic jinýho nebudete chtít :D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“