Vag 908, 805 Cz jak na licenci???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- maniacdewil
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Lidi,lidi dlouho jsem tu nebyl ale koukam ,že ty otázky se točí stále kolem jedineho tematu -Jak a kde co ojebat-
,řeknu to na rovinu .Vyserte se na všechny klony!!! Fakt to nema cenu. Vim to z vlastní zkušenosti,taky když jsem začínal,jsem chtěl všecho za málo nejlepe zdarma .TRUE STORY:Koupíš klon ,zjistíš,že to nechodí tak jak má.Za 3měsíce vyleze nová verze.Ty si ten svuj klon umrtvíš.Sháníš někoho kdo ti ho za 500ká oživí.Jezdíš ,voláš.Stojí to prachy a čas.Postupem času zjistíš ,že maš doma hromadu kabelů k ničemu za které jsi dal 3x tolik co stojí origoš s upgrade zdarma.ADVISE:Kup origoš zase nestojí takovej ranec oběhni pár kamarádu nabodni jim auto ,každýmu za 200.- a za měsíc zjistíš ,že máš prachy zpátky a ušetřený čas věnuj studiu
.Tak nějak podobně jsem to udělal i já
.Nechci být moralista ani poučovat ale u diagnostiky a flashování se ty klony fakt nevyplatěj! Ale jinak každýho věc 

CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE 

Mam dotaz, mam kabel modrej to bude určo ta čína. na nej si nestezuju, chvili sem pred rokem laboroval, a cdhybeli mi funkce jako akcni cleny atd... pote jsem nasel vag 409.1us a k nemu byl crack v podobe 3x BIN po nakopirovani chodil. ale nyni je na notasu Vin7 a crack mi nechodi.
Tudis nebyl by tu nekde odkaz, nebo nema nekdo full verzi??? samo na tu čínu. Díky
Tudis nebyl by tu nekde odkaz, nebo nema nekdo full verzi??? samo na tu čínu. Díky
- frantacech
- Aktivista
Odpovědi: 0
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.Package píše:ani ty to nechapes???nikdy v zivote to s obycajnym kkl kablom nepojde..jurki888 píše:taka mala otazocka mozno poviem blbost ale keby sa dal ten soft nejako oklamat myslim licencia tak by to slo aj z kkl ked podporuje obd2?

měl bych otázečku, koupil jsem KKL kabel, vše jsem nainstaloval, když to zapnu tak mě to pustí akorát do motoru, a tam se podívám jen kolik mi to dává nafty a na chyby. jinak nic, jedná se mi o nastavení předvstřiku a graf turba. jestli sehnat jinej program nebo co se s tím dá dělat? nebo jestli se nemusí zadat jakoby zaktivovat ten program? díky moc