POMOC - UKRADNUTY LEON
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
kibi: samozrejme ze nevadi
Robig : dakujem
auto ma vzadu strieborny napis cupra, 18" kolesa speedline, gumy yokohama Parada , hlasny vyfuk , je riadne znizene , ma xenony , sedacky recaro ... ach jaj
Robig : dakujem
auto ma vzadu strieborny napis cupra, 18" kolesa speedline, gumy yokohama Parada , hlasny vyfuk , je riadne znizene , ma xenony , sedacky recaro ... ach jaj
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Je mi majitela luto... zostava len dufat v zazrak....
Udivuje ma, ze na vsetkych forach sa ludia vzajomne lutuju, ked niekomu ukradnu auto, tak ako sa to stalo teraz... ale nikomu nevadi kupovat diely z takychto aut.. odkial sa asi beru tie obrovske kvanta nahradnych dielov, aj na tomto fore v sekcii predaj? "urcite" su to same buracky a totalky, ktore maju ale dobre vsetky ND, od predku cez interier az po zadok auta. Kde sa asi beru tie ARL motory, prevodovky, navigacie, sedacky, turba, kompletne interiery, atd, atd, atd... same "totalky"... jasneeeeeee...
Udivuje ma, ze na vsetkych forach sa ludia vzajomne lutuju, ked niekomu ukradnu auto, tak ako sa to stalo teraz... ale nikomu nevadi kupovat diely z takychto aut.. odkial sa asi beru tie obrovske kvanta nahradnych dielov, aj na tomto fore v sekcii predaj? "urcite" su to same buracky a totalky, ktore maju ale dobre vsetky ND, od predku cez interier az po zadok auta. Kde sa asi beru tie ARL motory, prevodovky, navigacie, sedacky, turba, kompletne interiery, atd, atd, atd... same "totalky"... jasneeeeeee...
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
tak tak ...
je mi jasne ze sa tu hybu aj ludia z "brandze", je mi to jedno lebo s tym nic nespravim, ale chcem im takymto sposobom odkazat ze ak to auto maju, majitel je ochotny ho odkupit naspat . cislo na majitela ja 00421 911 616 303
je mi jasne ze sa tu hybu aj ludia z "brandze", je mi to jedno lebo s tym nic nespravim, ale chcem im takymto sposobom odkazat ze ak to auto maju, majitel je ochotny ho odkupit naspat . cislo na majitela ja 00421 911 616 303
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
- Petmen
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
dej to na www.seat-forum.cz hodne tam lidi koukaj po seatech.
a na mem miste bych sjezdil vrakoviste po cele CR. za tu namahu to stoji!
Seat Leon Fr 2.0 Tdi Cr 200ps 420Nm
VolodaZV píše:mno tak toto autíčko už neuvidím .. velmi pekne .. dúfam že sa ti najde .. na posledy som ho videl ešte u majitela v garaži .. .. radšej si zmontujem palivové čerpadlo ked si nehám auto zaparkované .. kks
darmo tie ku... ti ho odtiahnu ako mne !
top sport 4x4+sw,seat ibiza asz+sw
honda civic 1.5 , leon arl+sw , skoda favorit 136l
honda civic 1.5 , leon arl+sw , skoda favorit 136l
-
slovacek.milos
- Aktivista
Dobrý nápad, na Seatí forum už to někdo dal, je to v sekci "Ukradené"
Jsem Seaťák a mohu potvrdit, že ostaní Seaty sleduju. Pokud bych zahlídnul, tak žhavím tel. Ikdyž všichni víme, že by to byla obrovská náhoda tomu přijít na stopu..... bohužel.
Jsem Seaťák a mohu potvrdit, že ostaní Seaty sleduju. Pokud bych zahlídnul, tak žhavím tel. Ikdyž všichni víme, že by to byla obrovská náhoda tomu přijít na stopu..... bohužel.
Petmen píše:dej to na www.seat-forum.cz hodne tam lidi koukaj po seatech.
Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším 
o tu cupru musel být velký zájem,škoda že nebyla lépe zabezpečená.každopádně je to jako hledat jehlu v kupce sena.jak tu někdo psal,že se tu pohybují lidi z branže...taky vás pobaví,když chce nějaký nováček tady na fóru poradit,jak otevřít octávku bez poškození,nebo rozlousknout imo na passatu? 
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23