Prodám COMPREX,nebo vyměním

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

JENDA T4
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od JENDA T4 »

pistabazar píše:
JENDA T4 píše:promin,nechci se tě něak dotknout,ale tys to někde vyhrabal aniž bys věděl ocode a ted to tu nabízíš?jaká je záruka funkčnosti?nedovedu si představit že si stim někdo dá práci nedejbože to rozchodit na jiném motoru než k tomu určeném a bude to nefunkční.sory že ti sem lezu,ale toto je potřeba si uvědomit každému případnému kupci,at tu opět nemáme další nekonečný téma,kde jeden druhému vyhrožuje atd.
Neboj,nikde jsem to nevyhrabal,sundal jsem to z funkčního motoru ten my byl k ničemu,jenom jsem si nebyl uplně jistej že vím co to je,normálka rozeznám turbo a kompresor ale takovýho hybrida jsem viděl poprvé a tak jsem byl zvědavej na názor ostatních,jinak k tomu mám ještě výfukovou přírubu včetně kousku výfuku,dále dva kusy sání co jdou přímo z vrchu,a taky šponovací kladku co přijde zespod na ten šroub,nejsem zase uplně trouba abych prodával jen tak něco,jinak ložiska vypadají slušně ale jelikož jdou měnit tak v tom nevidim moc problém,a muže se na to mrknout každej osobně není to vysypaný a stav dle mého názoru je velice slušný.
Oká,jen mi to tak skoro přišlo ;)
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

Obrázek

(noteeth)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
wojto33
Přispěvovatel

Příspěvek od wojto33 »

animacia je to pekna ... ale je to kktina cely komprex :)
pistabazar
Přispěvovatel

Příspěvek od pistabazar »

up
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“