Jak zabezpečit dílnu ???

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kozelpub
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od kozelpub »

farmarsky zakon, kde muzes zastrelit nezvaneho hosta na svim pozemku plati v USA, ale jen v Texase... u nas by to chtelo zavest taky, pac ta mensina pre kterou su zakony o dost tolerantnejsi by potrebovala prevychovat
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne :(
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

to kozelpub:stopro souhlas
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

muzes zastrelit nezvaneho hosta na svim pozemku plati v USA
Ty soudruhy je potřeba převychovávat a ne po nich střílet.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

origoš píše:Ty soudruhy je potřeba převychovávat a ne po nich střílet.
Zkus prevychovat psa na bylozravce ... asi stejna sance (rofl)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

Asi tak,čím menší tlupa na převýchovu,tím větší šance...
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Zloděj ,který je při akci jakkoliv poškozen ,je vlastně pro něho výchovou...musí mu prostě hlavou proběhnout...to jsem neměl dělat..to jsem posral-amen.A ne,hold jsem měl smůlu,přijdu zítra.... :)
nepropadat panice...
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

osobně co bych řešil já :cca do 120cm nad zem umístit laserovou závoru (laserový ukazovátko,zrcadla a fotoodpor + nějaký schéma )
napojený na "psychosirénu" (člověk je jak ožralej a dezorientovanej )
nejlépa tak 4 kusy společně s halogenama (neuteče ,ale nevim co to udělá psovy )

do oken mříže a na husto :D ideálně 20mm roksol (pilkou se nedá přeřezat )

a pro jistotu webkamery s nočnim viděním + doplnit patřičným infra osvětlením
všechno pojistit tim zalohovacim zařízením co je servrech + měnič 12/220
a baterka z nákladáku samozřemě kvalitní vstupní dveře (ocel)
a jako bonus vlastnit pistoli v legálním držení + 1 kus funkční podpultovky nebo samodomo
důkladně vyčištěnou (ať pak není problém )
samozřemostí sou 2 psi ;)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Pes nieje ochrana, sucka hej, ale pes je k nicomu a to akykolvek (wallbash)
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

TDI tech píše:sucka
co to je ???
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
jini
Přispěvovatel

Příspěvek od jini »

bombastiq píše:
TDI tech píše:sucka
co to je ???
fena
Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

bombastiq píše:...
Muzes prosim nejak bliz specifikovat tu psychosirenu? Nasel jsem jen odkaz na zahranicni stranky ale nic o efektu, ktery popisujes.

Predem diky, velice zajimave pokud tomu tak opravdu je ... jen si neumim predstavit, ze by se neco takoveho legalne volne k zakoupeni nabizelo, protoze to k zneuziti primo vybizi :o
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

Forest píše:
Muzes prosim nejak bliz specifikovat tu psychosirenu? Nasel jsem jen odkaz na zahranicni stranky ale nic o efektu, ktery popisujes.

Predem diky, velice zajimave pokud tomu tak opravdu je ... jen si neumim predstavit, ze by se neco takoveho legalne volne k zakoupeni nabizelo, protoze to k zneuziti primo vybizi :o
dává se do aut
je o velikosti krabičky cigaret (jak se jmenuje přesně nevim )
jednou to v autě zapnul kokot a já seděl vevnitř
cca 2 minuty sem lezl ven a pak 5 mě bolela hlava
učinek to má takovej že ti připadá že tu sirénu máš v hlavě
řve to 140 decibelů prostě hnus fijalovej

borec to měl z ameriky ale dá se to udajně koupit tady

vypadá zhruba takle http://autoalarmy.heureka.cz/piezoelekt ... na-125-db/
Kodl54
Přispěvovatel

Příspěvek od Kodl54 »

poradnou mriz pres okna, lepene sklo do oken, nejaky ty cidla pohybu halogeny, sirenu nakou poradny vrata a dvere s poradnyma zamkama nejakou petlici poradnou dva pit bulli :D mit zbrojak a strelnou zbran a jeste nejaky vychytavky skryte pasti (noteeth) (noteeth) pokud mas dur tak 2metry zed ideal zdena zed nebo neco so jen tak neprekona a na hore ostanty drat a strepy(ziletky) na zdi :D a samorjemne kamery a rotaky nebo ty pit bulli (noteeth) (noteeth) jde toho vymyslet :D (noteeth) (noteeth) :D
Kodl54
Přispěvovatel

Příspěvek od Kodl54 »

Kodl54 píše:poradnou mriz pres okna, lepene sklo do oken, nejaky ty cidla pohybu halogeny, sirenu nakou poradny vrata a dvere s poradnyma zamkama nejakou petlici poradnou dva pit bulli :D mit zbrojak a strelnou zbran a jeste nejaky vychytavky skryte pasti (noteeth) (noteeth) pokud mas dur tak 2metry zed ideal zdena zed nebo neco so jen tak neprekona a na hore ostanty drat a strepy(ziletky) na zdi :D a samorjemne kamery a rotaky nebo ty pit bulli (noteeth) (noteeth) jde toho vymyslet :D (noteeth) (noteeth) :D
jeste me napadlo vytipovat misto nebo natahnou saturnu ke svetlici a slznim granatum odjisti a na svetlo a slzak :-D nebo najmout hlidace nejakyho.. spravne kdyz zachytis pachatale tvari na objektiv tak by po nem meli jit PCR alejestli je to nakej z mensiny tak s eneboj nic mu neudelaj to yb byla diskriminace (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) nemam je rad (wallbash) (wallbash)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Dik za odpoved ikdyz mi moc nepomohla :D Jednak vim jak vypada sirena a zadruhy jsem fakt nevystoural na netu nic jinyho, nezli tohle:
http://www.lesscoelectronics.com/AU_76M ... 0siren.htm

Tam pisou, ze to vydava hluboky a vysoky zvuk, ktere strida ... ale to je vse. Jinak pokud je to tak paralyzujici jak jsi uvedl a pritom to nema trvale ucinky, tak si neumim predstavit nic ucinnejsiho. Mimochodem ten, ktery to zapnul to neslysel nebo si dal nejake ucpavky?
Kodl54 píše:...
Pripada mi, ze to vidis spis jako kovbojku. Znova opakuji: pokud se zlodeji neco stane a nebude to vramci primerene obrany majitel VS narusitel tak je majitel trestne odpovedny za skody zpusobene narusiteli (byt si je zpusobi sam). Takto to v CR funguje a praxe to potvrzuje, takze zapomen na nejake pasti apod.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“