Manualni klimatizace nechladi - Octa I

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

tomiisp
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od tomiisp »

jajic píše:
SVKKlobasa píše:Mám tiež problém s manuálnou klimatizáciou na Octavii 1. Včera som bol zmerať tlak a aj množstvo freonu a všetko bolo v poriadku. Keď zapnem tlačítko AC, tak aj počujem ako sa niečo rozbehne, mierne je počuť aj "zaťaženie motora" ale nefúka chladný vzduch... Pozeral som aj poistku z boku palubovky a tá bola v poriadku. Neviete mi zhruba poradiť na čo sa mám zamerať?
jakým způsobem změřil,že máš dost media(ne freon,ale r134a)?
da sa to zistit podla tlakov :) alebo odsat a nafukat spat :)
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
jajic
Přispěvovatel

Příspěvek od jajic »

tomiisp píše:
jajic píše:
SVKKlobasa píše:Mám tiež problém s manuálnou klimatizáciou na Octavii 1. Včera som bol zmerať tlak a aj množstvo freonu a všetko bolo v poriadku. Keď zapnem tlačítko AC, tak aj počujem ako sa niečo rozbehne, mierne je počuť aj "zaťaženie motora" ale nefúka chladný vzduch... Pozeral som aj poistku z boku palubovky a tá bola v poriadku. Neviete mi zhruba poradiť na čo sa mám zamerať?
jakým způsobem změřil,že máš dost media(ne freon,ale r134a)?
da sa to zistit podla tlakov :) alebo odsat a nafukat spat :)
no nekecej (LOL)
kolik těch "kouzelníků" je schopno ti přepočítat tlak v návaznosti na okolní teplotu?
OI 4x4 TDI, 127kW ,VB,AL,312/256ATD;-)
no smoke,no fun ;-)
SVKKlobasa
Sběrač informací

Příspěvek od SVKKlobasa »

No neviem akým prístrojom sa to meralo, ale vraj je tam nejakých 7.5 barov či čo. Nerozumiem tým prístrojom.
Škoda Octavia 1, 1.9 TDI, 81KW, SLX, EGR-OFF
ciko
Přispěvovatel

Příspěvek od ciko »

mam taky problem, mam audi A4 1999, 1,9 tdi afn, a ma to klimatronik,
na ieste klima slabo chladi, ked sa autom ide tak je to super, lebo chladic klimi je chladeny naporom vzduchu...
problem je ten ze visko spojka funguje , ,a aj ten ventilator sa stale toci, ale ten druhy pridavny, (myslim si ze sa ma tocit ked je pustena klima aby chladil chladic klimatizacie) sa netoci... kde mam hladat chybu? kde to ma riadiacu jednotku?dakujem
Dejv212
Přispěvovatel

Příspěvek od Dejv212 »

Skus odpojit cidlo vnejsi teploty,zapni zapalovani a po par sekundach by se mely ventilatory rozjet.
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

ciko píše:mam taky problem, mam audi A4 1999, 1,9 tdi afn, a ma to klimatronik,
na ieste klima slabo chladi, ked sa autom ide tak je to super, lebo chladic klimi je chladeny naporom vzduchu...
problem je ten ze visko spojka funguje , ,a aj ten ventilator sa stale toci, ale ten druhy pridavny, (myslim si ze sa ma tocit ked je pustena klima aby chladil chladic klimatizacie) sa netoci... kde mam hladat chybu? kde to ma riadiacu jednotku?dakujem
vyměň ten malý ventilátor a bude to chladit
603917329
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

v neoriginálu stojí novej něco kolem 1600,-
603917329
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“