SMAZAT
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vim, že tu HanZ nabízí zboží až na vyjímky jako bazarový, ale za mě pěknej hnus - objednal jsem "OBD2 - CAN9 - 200Kč" a vypadá to snad hůř než ta nejlevnější čína - šroubky absolutně sežvejkaný, celej plast.konektor takovej divně zohejbanej, zevnitř naplácaná asi tuna plastu z tavicí pistole ... no prostě ekl ... sorry Hanzi, vim, že je to za "pár korun" a objednával jsem to de facto "jen" kvůli konektoru, kterej snad raději vyhodim, protože muj neorigo s nekrytejma nastřílenejma pinama vypadá podstatně líp ... takže mam ve finále COM konektor s kabelem za 280,- Kč ... no nekup to

PS: to 1pavel - piny jsou tam všeho všudy 4

PS: to 1pavel - piny jsou tam všeho všudy 4
Jo, tak za to já nemůžu. Jak jsem koupil, tak prodávám. Tohle byl poslední kus tohoto kabelu. Lituji, ale zrovna na tebe vyšel ten poslední s nejstarším datem nákupu
Ale abys neřek, pošlu ti v pondělí ještě jeden konektor zdarma, shodou okolností jsem tu teď našel celou bednu samostatnejch konektorů, plně osazenejch 

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

VW LT - CAN9 - 200Kč
Ahoj zdravím všechny kdo by potřebovali tento kabel,tak tady je foto toho kabelu,aby jste nebyli překvapeni jako já a to mě stačila samotná zásuvka pro připojení k vozidlu VW LT.Neni osazena pinama které potřebujete k diagnostice na příslušné vozidlo a je jedno jestli to je pro KTS nebo jinou značku.Já osobně nemám dobrý pocit s tímto uživatelem.
TOTO MI ODEPSAL

TOTO MI ODEPSAL
HanZ píše:Zdar, docela dobrej vtip...osazeny by měli být správně( + - a Kline), takto kabel dodával viaken.
martas2 píše:Ahoj,přišel mi kabel na Lt a Sprintera,nečekal jsem od toho příliš,ale aspoň by mohl mít osazeny piny které jsou potřeba pro dané auto.
VW LT - CAN9 - 200Kč
TOTO JE KABEL od VIAKEN
Neznamená že mám málo příspěvků že to mu vůbec nerozumím,ale že mám dost práce a umím používat HLEDAT
Tady je ješte odkaz:http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=16&prodid=35

Neznamená že mám málo příspěvků že to mu vůbec nerozumím,ale že mám dost práce a umím používat HLEDAT
Tady je ješte odkaz:http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=16&prodid=35
To je možné,dal jsi odkaz Viaken od kuď jsi bral,já si to našel a řekl jsem si konektor mi vyhovuje a zbytek dodělám.
A dál se o tom nehodlám dohadovat,jsem docela zaměstnanej,stejně jako asi ty,což si mi odepsal do SZ dost prudce.Příště radši připlatím a koupím to od nějakého lépe inzerujícího prodejce.
Díky
A dál se o tom nehodlám dohadovat,jsem docela zaměstnanej,stejně jako asi ty,což si mi odepsal do SZ dost prudce.Příště radši připlatím a koupím to od nějakého lépe inzerujícího prodejce.
Díky
jasnačka, za ty opravdu likvidační ceny nemůžeš chtít support, který k tomu prostě není a nebude! Je to tam napsané v hlavičce inzerátu.
ale opravdu tě nechápu, když jsi psal, že ti tam chyběj piny, tak jsem ti nabíd, že se po nich podívám a pošlu, jelikož jsem přesvědčen, že tam nějaký mám navíc. No a na to jsi už nereagoval, jen sis furt dokola mlel, žes chtěl kabel ke KTS a nedokázal jsi pochopit, že jsi za 200Kč opravdu nekoupil kabel ke KTS.
Já se snažím lidem vyhovět jak to jen jde, viz. pár příspěvků vejš "FandaTDI"...ale nemám čas 10x odepisovat, že kabel VW LT - CAN9 nemá nic společného s CAN BUS vedením, že CAN9 je typ zásuvky a že VW LT - CAN9 není kabel ke KTS. To po mých nervech fakt nikdo nemůže chtít!!
ale opravdu tě nechápu, když jsi psal, že ti tam chyběj piny, tak jsem ti nabíd, že se po nich podívám a pošlu, jelikož jsem přesvědčen, že tam nějaký mám navíc. No a na to jsi už nereagoval, jen sis furt dokola mlel, žes chtěl kabel ke KTS a nedokázal jsi pochopit, že jsi za 200Kč opravdu nekoupil kabel ke KTS.
Já se snažím lidem vyhovět jak to jen jde, viz. pár příspěvků vejš "FandaTDI"...ale nemám čas 10x odepisovat, že kabel VW LT - CAN9 nemá nic společného s CAN BUS vedením, že CAN9 je typ zásuvky a že VW LT - CAN9 není kabel ke KTS. To po mých nervech fakt nikdo nemůže chtít!!
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

Re: koupím ELM323
Mám, viz. sz. Na seznamu jsou pouze věci, které u ještě jsou k prodeji. Přes sz. stačí napsat co chcete, a jakmile se k tomu dostanu, odpovím...