Hanzz píše:Očistil jsem ten šroun a je to lepší, tak se uvidí v budoucnu.Jinak ať nezakládám nový téma.
Někdy když startuju, tak se ozve divnej zvuk, přirovnal bych to ke zvuku autíčka na setrvačník.Ale jen jednou za čas a jakoby při doběhu startéru jak motor chytne.Musí se někde promazat nebo tak něco?
To je pastorek ve starteru, je chvíly v zubeh a de s motorem než vyleze. Zajimavý je, že to delaj nejvic Octy.
Hanzz píše:Očistil jsem ten šroun a je to lepší, tak se uvidí v budoucnu.Jinak ať nezakládám nový téma.
Někdy když startuju, tak se ozve divnej zvuk, přirovnal bych to ke zvuku autíčka na setrvačník.Ale jen jednou za čas a jakoby při doběhu startéru jak motor chytne.Musí se někde promazat nebo tak něco?
rozebrat a promazat startér a vyměnit futra dělalo mi to také
taky mě zlobí studený starty i když sem dal novou baterku a když budu sundávat starter tak bych rovnou vyměnil ty futra ale nemužu je nikde sehnat. odkud to berete? dík
rozebrat a promazat startér a vyměnit futra dělalo mi to také
taky mě zlobí studený starty i když sem dal novou baterku a když budu sundávat starter tak bych rovnou vyměnil ty futra ale nemužu je nikde sehnat. odkud je berete na OI bosch? dík
Na startéru Bosch jsem to po letech provozu nechával dělat každý rok a funkčnost se postupně pomalu zkracovala, takže jenom futra to u starého startéru časem nebudou, resp. už nepomůžou myslím.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140kw.
Zdar, mne to robi len niekedy, ked stlacim brzdu, ked dam smerovku, a aj tie okna- ale zistenie... ked to zacne robit, vypnem motor hned zase nastartujem a uz to nerobi, takze chyba u mna je niekde inde, viete mi poradit co pozriet, dikes
No, mám startér s volnými futry a mám to naopak, zastudena točí jako blázen, ale za tepla mi s motorem nehne..Tak chvilku počkám a zas to jde.. a poznal jsem to, že při startování mi startér/když se křížil za tepla/ přerušoval rádio..