Lado, no musi to byt vonavka, aspon dufam, lebo za 2-3 tis.kc viac uz sa da zohnat nova
Spojka si myslim ze je najmensi problem... ja som hned daval novu lamelu a pritlacak (zotrvak este chvilu vydrzi), ale co ta prevodovka...
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
jestli umíš za 10tis celý set včetně setrváku tak si na to založ živnost kámo
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
No nicméně zatím mrtvo, nabídek nula. Opravdu tu není nikdo kdo by to zvládl?
Když už ne předělávku za 6Q tak alespoň sehnat jednohmotu a prohodit na autě? Ale chci bezpodmínečně, aby to oboje udělal jeden člověk. Už jsem několikrát zažil, jak se vymlouvá jeden na druhýho (spojka byla špatná - práce byla špatná) a tomu se chci vyhnout
já dal spojkový set novej a mám klid. Komplet Sachs 12,500 vč. DPH + ložisko 1500.. Jinak největší oříšek je sehnat dobrou převodovku.. A práce to není tak hrozná. Večer po práci jsem to dělal asi tři dni.. Z montáže je nejhorší tam tu obří převodovku dostat,moc místa tam nezbývá a když k tomu člověk ještě nemá montážní držák,tak to je pak voserunk
Biimbo píše:já dal spojkový set novej a mám klid. Komplet Sachs 12,500 vč. DPH + ložisko 1500.. Jinak největší oříšek je sehnat dobrou převodovku.. A práce to není tak hrozná. Večer po práci jsem to dělal asi tři dni.. Z montáže je nejhorší tam tu obří převodovku dostat,moc místa tam nezbývá a když k tomu člověk ještě nemá montážní držák,tak to je pak voserunk
Biimbo píše:já dal spojkový set novej a mám klid. Komplet Sachs 12,500 vč. DPH + ložisko 1500.. Jinak největší oříšek je sehnat dobrou převodovku.. A práce to není tak hrozná. Večer po práci jsem to dělal asi tři dni.. Z montáže je nejhorší tam tu obří převodovku dostat,moc místa tam nezbývá a když k tomu člověk ještě nemá montážní držák,tak to je pak voserunk
za 12500 lamela, přítlačák i s novou dvojhmotou?
jj.. Setrvák od jednoho dodavatele a spojkový set od druhýho.. Někde jsem tu dával dokonce i fotky z montáže..