Audi AFN kovaříci v motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- mistrkutil
- Přispěvovatel
Změř ten tlak oleje, za studena i za tepla, pokud budes měřit v hlavě tak tam to nesmí přelest 5Bar. Pokud to za studena notocis, a přidavas plyn a po překrocení zhruba 3000ot to zakokta a na volnobeh jde na tři a po novým startu Ok , tak vysoký tlak.martinkratas píše:Chlapi dělá to u studenýho motoru cca od 70 stupňů je to OK
-
- Přispěvovatel
OK změřím tlaky a uvidíme. Auto už máme rok, ale to tak rachotilo, že jsem musel měnit to ložisko co na něm běhá spojka ventilátoru, vyměnil jsem teda i rozvody, pumpu, olej 10W40, ten olej už tam dal někdo přede mnou. Kde se měří tlak oleje v hlavě nemůžu tam nikde najít čidlo. Našel jsem jen v tom držáku filtru.
A ty hydroštely jsou INA a dal jsem je tam jak byli nemačkal jsem na ně, ani jsem do nich nedal olej, ale ten tam je už z výroby ne???

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
A oco de, vždyt ti řikam že to dela vacka, kort když to ma pres 250 tisic a naký hydro melo plosku, ona se ta vacka taky opotřebí a na oko vypada že je ok, to hydro jakoby nakopává a ono odskakuje, neplní se olejem jak má, za tepla je řidší tak to drobet utichne ale cvrkot bude dál. Na nekerýh motoreh se to do 5000km zabehne a utichne, tak na 4motoreh s 10. Sis snad vsim, že je ten motor od vymeny hyder hlucnejsí. Ty hydra při vymene, v tej hlave se nijak nevaklali? Ten tlak stejne nic moc, změř to v hlavě na volnobeh za horka kolik tam je. Vetsinou se to takto podela, když vrch prd maže.martinkratas píše:Já je tam dal jak jsem je koupil, nechal 30min. odstát a pak rozvody protočil motor, kontrola a pak start. A pak ty problémy a kováři v motoru.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel