Motor cuká - divně se chová
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Přispěvovatel
koupil jsem auto a asi po ujetí 500km jsem to začal pozorovat...když tam byl ještě FAP, tak při tom bylo slyšet hlasité bouchání z motoru, ale to odešlo i s FAPem. hlavně díky tomu bouchání jsem to začal řešit, byl to hroznej zvuk...ted asi se to během 3000km se to bouchnutí ozvalo jenom cca 10x, předtím to bylo pokaždé akceleraci
Octavia III, 1,4FSi, 110kW, r.v. 09/2016
-
- Aktivista
big.boby píše:koupil jsem auto a asi po ujetí 500km jsem to začal pozorovat...když tam byl ještě FAP, tak při tom bylo slyšet hlasité bouchání z motoru, ale to odešlo i s FAPem. hlavně díky tomu bouchání jsem to začal řešit, byl to hroznej zvuk...ted asi se to během 3000km se to bouchnutí ozvalo jenom cca 10x, předtím to bylo pokaždé akceleraci
tak to je fakt těžko řešit nějaké bouchání z motoru když to nikdo neslyší kdo tomu rozumí , radit ti fab, turbo, vačku olej, něco měnit, je fakt těžko,
já ti třeba řeknu přijede borec a v motru mu mlátí tříská že se stím bojí jezdit pak spolu hezky jezdíme po okolí a nic klid
v tom mi borec řekne že mu to dělá jen na dálnici

-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
píšu na tohle forum jestli se s tím už někdo někde nestkal nebo někdo neví, protože jsem už pomalu vyměnil půl motoru a nikam to zatím nevedlo...
...mám taky drobet strach s tím jezdit, aby se potom z nějaké malé drobotiny neukázalo, že musím dát celý nový motor
...mám taky drobet strach s tím jezdit, aby se potom z nějaké malé drobotiny neukázalo, že musím dát celý nový motor
Octavia III, 1,4FSi, 110kW, r.v. 09/2016
-
- Aktivista
takových paientů jak jsi ty mám vcelku dost, musíš si najít specialitu který ti bude vyhovovatbig.boby píše:píšu na tohle forum jestli se s tím už někdo někde nestkal nebo někdo neví, protože jsem už pomalu vyměnil půl motoru a nikam to zatím nevedlo...
zde ti asi nikdo nepomůže pokud fáro nepředvedeš, miloš

-
- Aktivista