Špatný odklon kol.Proč?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No třeba jsou ty neorigo ramena už z výroby blbý. Ale proč tam jsou? Vždyť ty ramena vydrží snad na věky jestli neparkuješ v moři. Pak už mě napadá jen špatná montáž... Jinak k těm záklonům-nevletěl si do vyfrézovaný silnice? To že jsou špatný na obou stranách a ještě k tomu stejně.
Škoda Fabia 1.9 TDI RS 96kW 5,7l/100km
kup si GIII odklon se tam šteluje na tlumičích, je to sice pakárna, ale mineš se takových problémů. vyfrézovaný silnice nemusíš ani řešit, min. týden v noci jsem jel z jihlavy a ve 160 jsem vlítl do vyfrézovaný silnice, nikde žádná značkaPavel85 píše:No vyfrézovaných silnic tady máme furt dost.Takže přes to jezdím,ale že bych někde vletěl nějak natvrdo,to ne.Prostě si nejsem vědom,že bych někde pořádně bouchnul.A jak špatná montáž?Co na ní může být špatně?Vím že se možná ptám blbě,ale prostě nechápů,čím se může posunout záklon

GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? 

No já vím co je odklon,teď jsem si toho dost pročetl,ale pořád prostě nechápu,jak se mohl pohnout?A nedokážu si představit,o kolik se třeba muselo posunout rameno aby to ujelo o ten 1stupeň.Je to vmm,nebo cm?Nezdá se mi jedno rameno v místě,kde ve vsunut do silentbloku.Zdá se mi jakoby prohnuté.A silentbloky nejsou pořádně dolisované,schází jim tak mm,aby sedly přesně do konzoly.
-
- Aktivista
1 stupen je prostě ve stupnich, v čem by si chtel úhel taky měřit
Na 13'' disku to je cca 1mm, zaklon nema cenu řešit, ten je tam jen kvuli tomu aby se ti kola vraceli zas do přimyho směru samy po puštěni volantu.

G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km