Špatný odklon kol.Proč?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Andy-CZ
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Andy-CZ »

No třeba jsou ty neorigo ramena už z výroby blbý. Ale proč tam jsou? Vždyť ty ramena vydrží snad na věky jestli neparkuješ v moři. Pak už mě napadá jen špatná montáž... Jinak k těm záklonům-nevletěl si do vyfrézovaný silnice? To že jsou špatný na obou stranách a ještě k tomu stejně.
Škoda Fabia 1.9 TDI RS 96kW 5,7l/100km
Pavel85
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel85 »

No vyfrézovaných silnic tady máme furt dost.Takže přes to jezdím,ale že bych někde vletěl nějak natvrdo,to ne.Prostě si nejsem vědom,že bych někde pořádně bouchnul.A jak špatná montáž?Co na ní může být špatně?Vím že se možná ptám blbě,ale prostě nechápů,čím se může posunout záklon
Pavel85
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel85 »

jo počkej,ale já mám záklon špatný jen na levo.Pravý je ok
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

Pavel85 píše:No vyfrézovaných silnic tady máme furt dost.Takže přes to jezdím,ale že bych někde vletěl nějak natvrdo,to ne.Prostě si nejsem vědom,že bych někde pořádně bouchnul.A jak špatná montáž?Co na ní může být špatně?Vím že se možná ptám blbě,ale prostě nechápů,čím se může posunout záklon
kup si GIII odklon se tam šteluje na tlumičích, je to sice pakárna, ale mineš se takových problémů. vyfrézovaný silnice nemusíš ani řešit, min. týden v noci jsem jel z jihlavy a ve 160 jsem vlítl do vyfrézovaný silnice, nikde žádná značka :o po pár metrech to končilo a já to zbrzdil na 120 vylítl jsem z toho, ničemu nic není, jen sem sroloval spoiler :(
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? (LOL)
Pavel85
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel85 »

Jasně,hnedsi ho pujdu koupit :-)
Andy-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Andy-CZ »

Dej vyhledat tady na fóru ZÁKLON. Já to někdy na jaře řešil. Jezdím do jednoho vesnickýho autorizovanýho servisu kde sou supr pečlivý a ty hodnoty mám už v pořádku.
Pavel85
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel85 »

JJ,to jsem četl,ale pořád nevím proč se mi ten odklon mohl pohnout.Nápravnice dole nebyla nikdy.A že by se pohla?To si nemyslím,to by muselo být vidět ne?Jedině snad křivé rameno?
Pavel85
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel85 »

jj na fabii.Jedině že by dotoho tak bouchal,že by to posunul?To se mi nezdá,to by se to posouvalo na každé díře.Nevím no.Kdyby mi tonesedřelo gumy,tak to neřeším.Ale nerad bych sedřel nové gumy.
Andy-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Andy-CZ »

No jedině zajet znova na geometrii a být u toho a ať ti řeknou, co to je. Rád bych ti poradil ale nejsem mechanik.
Pavel85
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel85 »

No já vím co je odklon,teď jsem si toho dost pročetl,ale pořád prostě nechápu,jak se mohl pohnout?A nedokážu si představit,o kolik se třeba muselo posunout rameno aby to ujelo o ten 1stupeň.Je to vmm,nebo cm?Nezdá se mi jedno rameno v místě,kde ve vsunut do silentbloku.Zdá se mi jakoby prohnuté.A silentbloky nejsou pořádně dolisované,schází jim tak mm,aby sedly přesně do konzoly.
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

1 stupen je prostě ve stupnich, v čem by si chtel úhel taky měřit :D Na 13'' disku to je cca 1mm, zaklon nema cenu řešit, ten je tam jen kvuli tomu aby se ti kola vraceli zas do přimyho směru samy po puštěni volantu.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
Pavel85
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel85 »

když nemá cenu ho řešit,proč je nějaká daná hodnota?
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

..
Pavel85
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel85 »

??
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Kluci sorry,ale asi chyba někde v připojení u nás v práci,nevím,co se to děje.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“